![]() |
|
407 kullanicilari yardim lutfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 456 |
Yazar | ||
mistercasper ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Focus neree 407 nere hocam... suspansiyon konforu çok düşük ayrıca motor sesi aşırı çok.. ses yalıtımı 407 ye göre çok düşük kesinlikle 407 dururken Focus alınmaz... aynı motor zaten yakıt konusunda da fark yok
|
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
umarım gönlünüze göre bir araç bulursunuz ford focus o paralara çok temizini bulamazsanız hocam dizel alacaksanız focus 407 ile motorları aynı :)
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
LUDACRIS ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2017 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
|
Hayirlisi aynen ramazan ayinda insallah denk gelir, avrupada gurbetci akraba var baya niyetim egerki getirirlerse bu buyuk ekrandan falan getirtmek onlar gelirken yanlarinda orda copten falan toplayip getirler sanirim ucuzdur :) tabi hayaller bu yonde. Bogrumun ortasina fort fokuz oturacak diye korkuyorum acikcasi ![]() |
||
![]() |
||
LUDACRIS ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2017 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
|
Isin garip yani, makyajli kasa eskisi kadar cekici gelmiyor stop tamponu farkli halbuki kafa iste :) ama dogru soyluyorsun haklisin. Ne kadar yeni o kadar iyi. Bakalim nasip simdi bide focus belasi cikti basima babada 407 buyuk ya focus alalim diyor ciddi ciddi hemde insallah ikna edebilirim |
||
![]() |
||
mistercasper ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
İmkanları zorlayıp makyajlı kasaya yönelin... kafanız rahat olsun
|
||
![]() |
||
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
|
Ekran kronik. Benimki de silik oluyor sıcakta. Klima açınca araba içi serinleyince düzeliyor. Mavi renkli ekranları var çok renkli onlarda bu problem yok ama o ekranı bulmak da sorun. En güzeli o büyük ekranlı olanlar sanırım sizin aradığınız executive modelinde. Hayırlısı olsun inşallah. |
||
![]() |
||
|
35bin diyeyim yada yani icime sinecek kadar olsunda 1 2daha zorlarim kendimi 40 demek istemiyorumda tabi :) turbo ve enjektor korkum fazla yok sanayide samimi oldugum turbocu bi arkadasim var 407lerde daha dogrusu peugeotlardan bihaberim nasipse ilk peugeot olacak bugun bitane baktim 120.000kmde comfort 38.000lira dedi sol camurluk harici on arka tampon boyasindan baska biseyi yok tabi ufak tefek masraf olur illaki misal ic ekran silik halde idi ici genel anlamda temizdi ama. 1.6hdi exeutive paket ve 100/150.000km civari bakiyorum. Yorumun icin tesekkur ederim |
||
![]() |
||
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
|
30 bin civarı yüksek km'li olur büyük ihtimal. Sensörleri kontrol edin alırken, turbo ömrü bitişe yaklaşmış olabilir, altı yere yakın alt takımları kontrol ettirin. Başka aklıma gelen yok şimdilik.
|
||
![]() |
||
|
Arkadaslar selam
35civari(30dan 35e ciktik) butce ile Nasipse 1.6hdi 407 almayi planliyorum alirken dikkat etmem gereken seyler hakkinda tecrube sahibi arkadaslardan mumkunse yardim bekliyorum. Izmirdeyim ve nasipse en az 5sene binecegim alacagim 407ye boyadan ziyade dusuk km ic temizligi oncelikli onemli. Benim bildigim volant,havalandirma ve sinyal kolu arizalari yasanabiliyor. Her turlu akil fikir elestriye acik haldeyim. Düzenleyen LUDACRIS - 28 Mayıs 2017 Saat 02:52 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 456 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |