![]() |
|
Disk Balata Değişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
CemDemiral ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CemDemiral
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2017 Saat 10:29 |
Selamlar arkadaşlar iyi forumlar...
1 hafta önce Ön fren diskleri Göral serviste değiştirdim diskler yan sanayi balatalar orjinal Peugeot marka logolu aldım. 1 hafta olmasına rağmen frenler eskiye oranla çok yumuşak geliyor, ve köküne kadar basmama rağmen anca yavaşlıyor 110 KM hızla ani fren denemesi yaptım bugün ama eskisine oranla çok geç durdu araba Allah korusun acil bir durumda bu araba durmaz diye korkar oldum. Alışma süresi var 1-3 gün arası dediler bazı tanıdıklarda 250-300 km yapman lazım dediler ama ben zaten günlük 60 km yol yapıyorum sadece işe git gel buda 1 haftada 420 km yol oluyor ki akşamlar gezme hariç. Biraz fikir verirseniz çok sevinirim.
|
|
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dikkatli kullanin duzelecektir ișe git gel derken yolunuz otobanmi yoksa surekli dur kalkmi yapiyorsunuz
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cem balata spreyi alıp güzelce bir temizle diskleri balataları. Fren hidrolik yağını değiştirmeni tavsiye ederim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
CemDemiral ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CemDemiral
trafikteyim önce eşimi işe bırakıyorum ordan işe geçiyorum aynı olay akşam çıkışta oluyor.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CemDemiral
Abi sprey aldım bugün sıktım az önce hidrolik aklıma gelmedi onada bakayım sonucu söylerim abi.
|
|
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
tahminin fren hidrolik yağı hiç değişmemiştir. Bence bir daha ki yağ bakımdan fren hidrolik yağınıda değiştir. Benim 206 hiç değişmemiş boşaltırken ilk başta biraz pislik gelmişti. Şimdi fren tepkisi daha aracın.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CemDemiral
abi hidroliğe baktım normal seviyede ama sanki biraz kararmış gibi dediğin gibi sanırım hiç değişmemiş 4bin km kaldı bakıma idare etsin o zaman onu da değiştiririz ama ben yinede bir gidip göstermek istiyorum sorun falan çıkmasın :S
|
|
|
|
![]() |
|
TUNAYCAN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2016 Konum: KEÇİÖREN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
arkadaşlar otamatik şanzuman ustasıyım skıntınız oldugunda arayın 05545485711
|
|
RÜYAM
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |