![]() |
|
Trafik Sigortasında Tavan Fiyat, |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | ||||
aslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2017 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Aracı Aldım trafik sigortasını yaptırdım 2 gün sonra haberlerde zorunlu trafik sigortasında tavan fiyat uygulaması başladı deiler
![]() ![]() Düzenleyen aslan - 12 Nisan 2017 Saat 11:58 |
||||
Duman OLMA Duma ET 206
|
||||
![]() |
||||
and ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 207 |
|||
doğrudur bende sabah ki programın yalancısıyım.
|
||||
2010 308 Millesim 1.6 VTI OV
|
||||
![]() |
||||
seamad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
|||
Geri ödeme - iade ve yürürlükteki poliçesi olan araca fiyat verme malesef yok, dün yürürlükte poliçesi olan araca fiyat alıyorduk bu gün itibari ile alınamıyor, aracının poliçesi 13 nisan ve sonrasında biten ve yaptırmış bulunan kişiler yeni sistemden faydakanabilir beni ararlarsa yardımcı olurum 05304922480 ( Gökhan kardeşim reklam olarak algılama numaramı yazdım insanlar mesaj gönderiyor bakamıyorum ) |
||||
![]() |
||||
seamad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
|||
Taksit sabah 2 müşteriye yaptık sonrakiler tek çekim oldu sistem izin vermedi, taksit yapan bir iki firma var onlarda bu gün yarın taksiti kapatır gibi geliyor bana, sigortalımızın birine tek çekimi yaptığımda cep telefonuna bankadan mesaj geldi ücretsiz taksite bölebilirsin diye bilginize...
|
||||
![]() |
||||
|||
bu arada trafik sigortasından çok asistan poliçesi kestim sabah beri, 35 TL ye yılda 1 kez arıza 2 kezde kazadan çekici veriyor birde yaşadığınız ev için çilingiz vb hizmetler veriyor , poliçenizin hangi şirkette olduğununda önemi yok devam eden poliçelere yapabiliyoruz, ben kendi aracıma bile yaptım, bu gün Türkiyenin neresinde olursanız olun en yakın şehir merkezine sanayiye aracınıza çekici çağırın 100 TL ve üzeri, 35 TL ye süper bir şey bundan yararlanmak isteyen arkadaşlar beni arayabilirler.
|
||||
![]() |
||||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
|||
cekici hizmetini en yakın servisemi veriyor. Mesela ben ankarada kaza yaptım aradı geldiler en yakın servisemi götürecekler yoksa istediğim yeremi. Gaziantepe getirmek için ekstra ücret alıyorlarmı.
|
||||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||||
![]() |
||||
|||
kaza veya arıza yaptığın konuma en yakın yetkili servise çeker |
||||
![]() |
||||
|||
o kadar mesafe götürmezler götürseler bile çok yüksek rakamlar çıkar |
||||
![]() |
||||
|||
dün akşam iş arkadaşımın aracı afyonda arıza verdi 206 2006 model dinamonun kömüründe sorun varmış vurdurmak istemedi çoluk çocuk yola çıkacaklardı, çekici hizmeti vardı aradı afyon merkezde bir servise çekildi yani çekici olmasaydı o saatte dünyanın parasını alırlardı.
|
||||
![]() |
||||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
|||
güzel miş usta bu ya bunu ben bir değerlendireyim yaw yarın ne olacagı belli olmaz. peki police süresince mi oluyor yoksa bugun yaptırsam bugunden itibaren mi 1 yıl
|
||||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||||
![]() |
||||
|||
Yok hayır 1 yıllık, trafik sigortanızın ne zaman yapıldığı hiç önemli değil
|
||||
![]() |
||||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Bende bu görüşe katılıyorum. Yarın ne olacağı belli değil. Yarın bi gün olmadık bir yerde araç bozulsa..
LİNK Tıklayıp izleyin lütfen. Bilmeyenler izlesin, bilenler tekrar etsin :)) |
||||
![]() |
||||
|||
Bu poliçeyi zaten çok satıyorduk avantajlı çünkü fakat 65 TL den satıyorduk yeni kampanya yapıldı 35 TL ye düştü birde önceden tek çekici hakkı vardı şimdi arızadan 1 kazadan 2 çekici hakkı veriyor , en basiti evde kapıda kaldanız çilingir çağırın 50 TL den aşağı gelmiyor, bu gün kampanya ile baya poliçe kestik, biraz hasar alsınlar gene fiyatı yükseltirler o yüzden yaptırmak isteyenler beni arasın, birde sürejli sakatlılık ve vefaat durumunda 20.000 TL ödüyor poliçe... 05304922480 |
||||
![]() |
||||
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
|||
1 ay önce 542 TL olan sigortam şimdi neden 650 TL olmuş olabilir herkese indirip neden bana bindirdiler bu şahıslar |
||||
![]() |
||||
|||
Poliçende hasar varmı? aracının kullanım tarzı nedir ? bana ulaş bakalım neden bu rakam çıkıyor açıklayalım
|
||||
![]() |
||||
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
|||
Yoo kaza yok normal kullanılan bir arac nasıl ulaşabilirim |
||||
![]() |
||||
|||
Gökhun kardeşimizin poliçesi 657 TL çıkarken tarafımızdan 587 TL kesilmiştir hayırlı olsun, forum üyelerine her zaman elimizden geleni yapıyoruz. |
||||
![]() |
||||
|||
Muttalip usta bu sab,sac plakalı suriyelilerede traik sigortası yapıyormusunuz onlarada zorunlumu kokruyorum bunlardan deli dana gibi kullanıyorlar arabaları
|
||||
2011 Clio SW Gümüş
||||
![]() |
||||
|||
Merhaba kardeşim, normal şartlarda Ülkemize yurt dışından giriş yapan tüm araçların sigortası olması gerekiyor, bu sigortaları daha çok sınır kapılarının olduğu bölgedeki sigorta acenteleri kesebiliyor, sadece Suriyeliler değil bir çok kağıt toplayıcı hurdacı ve eski model araçların sigortası yok aman ha fazla yaklaşmayın o araçlara, geçen yolda seyir halinde 131 doğan bir aracı merak ettiğimden sorguladım plakasını ve sonuç sigortası yok,ben muayenemi 2 gün geciktireyim cezaya mağruz kalıyorum adam trafik polisinin önünden elini kolunu sallayarak geçiyor, denetim mekanizmamızda sorun var bence, sadece polisle olmaz yap bir program yükle mobese kameralarına sigortasız ve muayenesiz aracı tespit eder etmez yaz cezayı , ben sigortasız gezip aracıma hasar veren sorumsuzun günahını çekmek zorundamıyım, sigortalı bir kardeşim yeni araç aldı trafik aigortasını yaptık kaskosunuda ısrar etmeme rağmen abi haftaya yapalım dedi, 2 gün önce Oran Sitesinde ( Çankaya ) kaza yaptı , kırmızı ışıkta geçen şeref yoksunu bir genç buda genç olacak vatana millete faydalı olacak bıraksın ya kendine hayrı yok kafa bir milyon almış altına taksi çıkması bir araba ne sigorta var ne muayene ee ne olacak şimdi 8-10.000 TL hasar var mahkemelik oldu, bizim arkadaş cebinden yaptıracak karşıdan ne alacak bence hiç bir şey alamayacak geçmiş olsun, böyle örnekler inanın çok fazla o yüzden dikkat edin ve yüksek model araçlarda kaskosuz binmeyin kasko yaptıramıyorsanızda bu tarz araçlardan uzak durun, mal canın yongasıdır kolay kazanılmıyor kardeşim... Düzenleyen seamad - 16 Nisan 2017 Saat 06:58 |
||||
![]() |
||||
Fenomenon ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fenomenon
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Merhaba arkadaşlar. İlk kez araç sahibi olanlar 4. basamaktan mı giriş yapıyor?
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |