![]() |
|
206 Ön Camdan Su Alma Problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2017 Saat 16:33 |
Cevap için teşekkürler.Cam orjinal,daha önce hiç değişmemiş.İşin garibi ben silerken falan bastırınca zaten cam uzun süredir esniyordu ama su alma problemim hiç olmamıştı,iç taraftan oynayınca bu şekilde oldu.Camın diğer taraflarında oynama veya su alma yok sadece sağ tarafta şimdi camcıya gitsem komple sökelim tekrar yapıştıralım diyecek en sağlıklısıda bu ama ufak bir şekilde halledebilirsem her koşulda benim yararıma olacak.Yinede bir camcıya danışayım belki sadece sol tarafa bir işlem yapıp halleder. |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap için teşekkür ederim.Oto camcılarda zaten silikon kullanır,ne kullanılması gerektiği hakkında bilgim var.Ancak takdir edersiniz ki ev camına silikon çekmeye benzemiyor.Acaba yapan varmıdır,tavsiye verebilecek diye konu açtım.Sanırım bir camcıya uğramak gerekecek. |
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
cam önceden değiştiyse ve silikonu düzgün çekilmediyse olabilir. kolay kolay esnememesi lazım basit bir süngerden.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Silikon işi pek sağlıklı olmaz gidin bir oto camcıya fikir alın veya onun tavsiye edeceği malzemeyi kullanırsınız. Su alma çözülürde esneyip oynuyorsa muhakkak işin ehline gösterin bir derim
|
|
![]() |
|
Merhaba arkadaşlar.İç aksamdan gelen seslerle uğraşırkan ön camdaki yan direkten gelen ses fazlasıyla sinirimi bozuyordu bunu çözmek için plastik parçayla cam arasına şerit sünger koydum, sesi kestim ama sanırım camı yerinden oynattım işlem sonrası içeri motor sesiyle su almaya başladı.İstenmeyen bir durum,koyduğum süngeri geri aldım ve su alma problemi kesildi şuan. Anlamadığım şey ön cam silikon ile yapışık değilmi ? neden yerinden oynuyor esniyor.Camı komple sökmeden tavan çıtasını sökerek üstten silikon ile müdahale etsem işe yararmı varmı bilgisi önerisi olan ?
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |