![]() |
|
206 Kalorifer Sökümü REsimli[çözüldü] |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345> |
Yazar | |
ersin61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 499 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benimde oringlerden kaçırıyordu 50 TL ye hallettim.İşi bilen birisi oldumu 30 dakikalık iş...
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM
|
|
![]() |
|
Haktan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2017 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Arkadaslar merhaba bende sorunumla ilgili bilgi alırken İnternette bu başlığa rastladım. 2 gün once motor sogutma suyuna baktım depodaki antrıfırız iki uc parmak kalmıştı ertesi gün sanayiye gitmeden su eklemek İÇİN tekrar açtım bu sefer depo bombostu su ekleyip sanayiye gittim lıftte baktık kapak yoktu usta bide ıcerı bakalım dedi sofor tarafında paspası kaldırınca doseme sırılsıklamdı ve bastırınca ele pembe antrıfırız suyu geldi ustam petegın degısmesı gerektiğini bunun icin torpıdonun komple sokulmesı gerektiğini söyledi sökme işlemi İÇİN 200 TL fiyat aldım ama bu konuyu okuyunca vazgeçtim sizden ricam İstanbul Anadolu yakasında bu ısı torpıdoyu sokmeden yapan usta varmı bildiğiniz simdıden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
@Haktan bey sorun büyük ihtimal contalardan kaynaklanıyordur petek sıkıntı olduğunu düşünmüyorum zaten usta sökünce belli olur kalorifer peteğinin kaçırıp kaçırmadığını boşa 150 tl ona para vermeyin istanbuldaki üyelerimiz usta konusunda tavsiyede bulunacaklardır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Haktan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2017 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Teşekkür ederim Soner bey ilginiz için petek değişiminden ziyade torpidonun komple sökülmesi gözümü korkutuyor daha sonra ses geliyo vs. yorumlar var. Araç yaklaşık 2 yıldır bende en son 3 ay önce bakım yaptırdığımda komple motor soğutma suyunu antifirzli suyla değiştirdik inşallah en yakın zamanda bu sorunu çözeriz şuan aracı bu şekilde kullanmıyorum suyu olduğu gibi içeri akıtıyor döşemelere zarar gelsin istemiyorum.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
anladım hocam ben kendim değiştirmiştim bir kaç kere söktüm ankarada olsaydınız yardımcı olurdum size gögüsün komple sökülmesine gerek yok avrupa yakasında bir üyemizde 50 tl yaptırmıştı aynı problemden dolayı conta değişimi ile aşırı akıtma varsa orada bir adet vida var hocam onu sıkarsanız biraz akıntıyı keser normel 3 adet vida yeri var ama fabrika tek vida ile üretim yapmış. diğer iki yerede vida uydurabilirseniz akıntı minimun olacaktır siz yaptırana kadarda idare eder sizi
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
vida meselesini de okudum onu denerim fakat geçici çözüm olur iyi bir usta bulup conta yada gerekiyorsa radyatörü değiştirmem gerekecek bu tarz sorunlar insanı arabadan soğutuyor yazın hiçbir sorun yok kış oldumu tüm sorunlar patlak veriyo :) ustama konsol sökülmeden radyatörün değiştiğini internette gördüğümü söyledim radyatörcüye sorup dönecek bilgi bekliyorum ondan.
|
|
![]() |
|
Yok mu arkadaşlar istanbul' da usta tavsiye edebilecek ?
|
|
![]() |
|
avrupa yakasında var hocam forum üyelerimizden biri yaptırmıştı. uzak derseniz ayrı ben sorayım gidebilirim dersen tabi tam neresi bilmiyorum.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
ulaşabilirsek iyi olur en azından kendi ustama anlatıp o şekilde yaptırabilirim.
|
|
![]() |
|
tamam hocam ben sorayım kendisine cebi varsa yazarım foruma
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
eng uzn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Aralık 2016 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Kalorifer borusundan kaciyor olmasin su. Gaz pedalinin ustunden
|
|
![]() |
|
eng uzn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Aralık 2016 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Bayrampasaya yakinsan usta tavsiye edebilirim
|
|
![]() |
|
Baran35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2017 Konum: Eşrefpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
Bende daha 2 hafta önce bıraktım elektrikçiye peteği değiştirdi kale marka petek takmış 250 lira işçilik ile beraber para verdim 2 gündür çalışmıyor kalorifer bu soğukta. Delirmemek elde değil güvenip arabayı bırakıyoruz yaptıkları iş iki hafta dayanmıyor.
|
|
Az'dan Az, Çok'tan Çok Gider..
|
|
![]() |
|
@Baran35 kardeşim valla hocam bende yapardım 250 tl ama orjinal valeo marka radyatör kullanarak. hem sıcak üflemiyor
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
Baran35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2017 Konum: Eşrefpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
Valla abi önceden helal süt emmiş kız arardık şimdi helal süt emmiş usta arıyoruz. Bıraktım arabayı işe geldim belki petekte sorun bile yoktu contalardan kaçırıyordu ama petek komple değişti 150 lira işçilik demişti işte peugeotmarkette 70 lira petek onu da 100e iteledi. Haftasonunu bekliyorum gidip göğüslüğü söktürüp kafasına fırlatıcam peteği o derece geldiler bana.
|
|
|
|
![]() |
|
sırf bu sebeplerden arabanın bir çok tamir işlerini kendim yapmaya çalışıyorum. ankarada olsaydın yardımcı olurdum.kale radyatörler bu sıkıntıları duyduğum oldu senin sonra orjinal alıp onu taktırdılar. hiç sıcak gelmiyormu petekten şu anda
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
Benim de elimden zerre gelmez bu işler ampul bile bağlayamam abartısız. Abi ilk günler iyiydi sadece yanık yağ kokusu tarzında koku veriyordu sadece bende yenidir yapar dedim ısıtması falan iyiydi yani 1. kademede bile çok iyi ısıtıyordu. Önceki petekte çok iyi ısıtırdı orjinal miydi bilemem sadece paspasa su sızdırıyordu gece bırakıp gündüz arabaya bindiğimde belki conta sıkıntılıydı bilmiyorum. Şimdi petek hiç üflemiyor ısıtmayı geçtim
|
|
|
|
![]() |
|
fan hiç mi çalışmıyor. alttan boruları kontrol et bakalım gaz pedalının yanındaki ikili boruyu sıcak mı soğuk mu
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
2 saat sonra evde olcam abi gittiğimde bakayım ama fan hiç çalışmıyor. Sürekli sıcak mı olur o borular yoksa motor ısındıktan sonra mı bakayım.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |