![]() |
|
SMEG Hakkında bilgiler (Update + Kodlar) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
epcel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar, 2008 ile aranıza yeni katıldım. 3.15 sürümü yüklü smeg e
Ekranda müzik dosyası bulunamadı uyarısı çıktıktan sonra bir değişiklik olmuyor. Deneyimli arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Güncelleme ile navigasyonda güncelleniyor mu?
|
|
![]() |
|
ozgozb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Ben de 2016 model 208 active 110 Hp eat var. Ekranda mirrorscreen seçeneği yok. Güncelleme yapsam düzelir mi diyorum ama. Pek ümidim de yok. Araca bu özelliği koyup kapatıp satmak ticari ama pekte ahlaklı değil. + bu özellik sonradan çıkan bir özellik değil ki yazılım ya da donanım upgrade ile aktif hale gelsin. Üç kuruş için insanları uğraştırmaktan başka bir şey değil.
|
|
ozgozb
|
|
![]() |
|
stulek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2016 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Usb ile bağlantı yapıldığında Mirror Link seçeneği aktif oluyor
|
|
![]() |
|
seven07 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2016 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Merhaba,
Bende Peugeot 2008 kullanıcısıyım SMEG ekranda Apple Carplay ve Mirror Link aktif olabilmesi için güncelleme yapmaya çalıştım. Dosyayı indirmeme rağmen menü tuşuna 10 sn. bassam bile versiyonu göstermediği gibi müzik dosyası bulunamadı deyip kapanıp açılıyor. Servisle görüştüm ilk güncellemeyi kendileri yapabilir diye onlarda konudan o kadar tuhaf karşıladılar ve bilmedikleri her hallerinden belliydi. Konu hakkında yardımcı olabilecek deneyimini paylaşabilecek arkadaşlar var mı?
|
|
![]() |
|
ozgozb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Arkadaşlar ne yazık ki 2016 model 208 active paketin smeg ekranında mirorlink desteği yokmuş. Techno paket almak gerekiyormuş. Sıkıntı çıkabilir diyerek servisler bu paketi satmak istemiyor. Yani o kocaman ekranın yanına bir navigasyon ya da cep telefonu koyup yola çıkacağız.
|
|
ozgozb
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
yazık bu psa gurubunu anlamak gerçekten zor hocam 3 liralık entegre için 1500 tl paket aldırmak zorunda bırakıyorlar.
![]() |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Arkadaşlar 2016 model 208 active pakete sonradan techno paket yani miror screen ve geri görüş kamerası eklenmiyormuş. İki ayrı servisten aynı cevabı aldım. Yani o koca ekran sadece radyo dinleyelim diye konmuş.
|
|
ozgozb
|
|
![]() |
|
Öncelikle işiniz zor. Uyumlu telefonu USB ile bağladığınızda ekranda mirror link seçeneği yoksa ekran desteklemiyor olma ihtimali yüksek. Ben de 1 aydır uğraşıyorum sonunda bu sonuca ulaştım. Kötüsü eğer yoksa sonradan bu özelliğin eklenemediği söylendi.
|
|
ozgozb
|
|
![]() |
|
stulek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2016 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Aracımı alalı 1 ay oldu 2016 208 1.2 active 110 bg eat6 tekno paketli
LG G5 telefonumu bağladığımda kullanamıyorum ama ıphone bağladığımda carplay bağlanıyor ve telefon ekranı smeg ekranına geliyor ve kullanımda da herhangi bir sorun yok. www.mirrorlink.com adresinden telefonunuzun destekleyip desteklemediğini kontrol edebilirsiniz. Sırf mirrorlink yüzünden telefonumu ıphone ile değiştirmeyi düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
cgokter ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2016 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
2013 model Peugeot 2008 aracım var. SMEG güncellemesi hakkında hemen hemen tüm sitelere baktım ama tam bir açıklama göremedim. Araçta 3.17.A.R1 vardı flash bellek ile 3.21.A.R3 sürümüne güncelledim ancak güncellediğim sürüm 16.03.2014 tarihli yani eski olması nedeniyle tekrar versiyon yükselteyim dedim, olmadı. Her defasında "Müzik dosyası bulunamadı" uyarısını verdi. Belleğe kopyaladığım klasörün adını SMEG_PLUS_UPG iken SMEG_UPG olarak değiştirdim. Tam hatırlayamıyorum ama bu seferde bilmem ne hesaplanamadı diye uyarı veriyor. Kısacası değişik belki 7 veya 8 üst sürüm indirip denememe rağmen bir türlü 3.21.A.R3 versiyonunu yükseltemedim. Ayrıca 3 adet değişik flash bellek ile denedim teker teker. Yardımcı olabilecek olan arkadaş varsa sevinirim.
|
|
![]() |
|
hasanali ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2017 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
sanıyorum ki aracınız smeg 3xx versiyonlarını destekliyor. yani smeg_plus klasörlü olanları yüklemeniz gerekiyor. Belki fabrika ayarlarına dönüp bir kez daha deneyebilirsiniz.
|
|
2014 Peugeot 2008 1.6 e-hdi AutoR6
|
|
![]() |
|
hasanali ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2017 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
+1 smeg 4 sürümünü merak ediyorum.
|
|
2014 Peugeot 2008 1.6 e-hdi AutoR6
|
|
![]() |
|
turan_80 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2017 Konum: tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2013 2008 1,6 ehdi allure var navigasyonlu paket ancak mirrorlink özelliği yok telefonu bağladım yine olmadı telefonumda uyumlu mirrorlink özelliğine konu hakkında yardım rica ediyorum
|
|
turan_80
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
@turan_80 hocam o konu biraz karışık http://www.mirrorlink.com/phones bu siteden telefonunuzun uyumlu olup olmadığınıda kontrol edermisiz. 2017 güncelleme gelecek büyük ihtimal gücellemeden sonra düzelebilir. android telefonlarda bu sıkıntılar çok birde iphone la deneme yaparmısınız apple carplay çalışıyormu.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
turan_80 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2017 Konum: tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
telefonum samsung glaxy s7 edge uyumlu ama olmuyor bir de apple la deneyim o zaman
|
|
turan_80
|
|
![]() |
|
salihucak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2017 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı salihucak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaşlar bende aranıza Peugeot 2008 ALLURE 1.6 e-HDi 92hp 2015 model aracımda navigasyon yok servise gitmeden usb yoluyla yükleme yapabilirmiyim yoksa oyle bir ozellik yokmu yardımcı olabilirseniz sevinirim tesekkurler
|
|
![]() |
|
@salihucak hocam aramıza hoşgeldiniz malesef navi yoksa sonradan aktif edilmiyor araç üstünde gelen multimedia sistemde özelliği yok allure ful paket olsada navi ekstra olarak eklenmesi gerekiyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
pinpause ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2017 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
araci aldigim kisi 3.21.A.R3 versiyonunu yuklemis daha onceden bende mirrorlink calisiyor su an.
|
|
![]() |
|
Abdullah Çatlı ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2017 Konum: 208 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Abdullah Çatlı
https://youtu.be/g8Rclxd-AHM linkimi izleyin uygulamalı anlattım mirrorlink
|
|
![]() |
|
muratmaden ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2017 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratmaden
dosya silinmiş arkadaşlar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |