|
Mobil site tamamlandı sıra forumu yenilemede |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Yazar | |
dejawu1978
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
top u nu 20 veya 30 olarak yaparsanız daha ii olur bence
|
|
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Gösterilen iletileri okuduktan sonra aşağı inince son 30 konu geliyordu ordan devam edebiliyorduk. Şimdi diğer konuyu okumak için geri yapmanız lazım. Eskisi pratikti
Düzenleyen talip206 - 31 Ocak 2017 Saat 17:08 |
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Son konuları görme olayını ben de seviyordum Gökhan hocam. Bu arada emeğine sağlık
|
|
Oktkor
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Alışırız yakında.
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
30 konu çok uzun oluyor ama ben onu 20 konu olarak aşağıya alıcam bende üstte alışamadım
büyük forumların neredeyse hepsinde arka plan gri kullanılmış onu 10 şekilde yapıp tabloların boşluklarınıda büyüttüm eski renklendirmede ya alışkanlıkta yada uyumdan dolayı benimde gözüme güzel geldi o yüzden eskisi gibi bıraktım ama fikriniz varsa ona görede değiştrebilir yada örnek şu forumun şablonu güzel diyebileceğiniz adres varsa paylaşırsanız sevinirim.
|
|
ruhela
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 162 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba Gökhan hocam iyi geceler diliyorum herkeze,
ücretli olan forum scripti vbulletine geçiş yapabilirsin diye düşünüyorum asp değilde php olarak devam edilebilir, 9 senelik oturmuş bir sitenin hata kodlarını forumun databasesinden alıp google de indexlerine artık sayfalar burada diyebilirsen (diyebilirsek) 404 hata kodu döndürmez ve 9 senelik bir forum olduğu için çok kolayca index alır. trafik kaybın geçici bir süre olur. üstlere doğru çıkmaya başlarsın. tema olarak web işleri ile ilgileniyorsan r10 u görmüşsündür mutlaka sade ve yorucu olmayan bir tema kullanıyor (orjinal). Donanım haber de 1 saat geçiremiyorum renkler konusunda ama zamanında r10 da uzun bir süre takılmışlığım var günde 4-5 saat en az. Kullanıcı + google demek = tüm pug sevenlerin adresi demek :) Saygılarımla. Not : Yardımcı olabileceğim konu olursa seve seve yardım edebilirim. |
|
Gokcesel
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bir de yazdığımız konulara cevap veya alıntı geldiği zaman bildirim gelirse iyi olur. Bildirim gelmeyince unutulup gidiyor o konu.
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba asp web wiz forum altyapısı ile olduğundan dolayı vbullettin e geçiş yok. ben renkleri wmaraci forumundan aldım bende onu çok seviyorum r10 da güzel renklerimiz neredeyse aynı
|
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Mobil versiyon üst menüye açtığım konular, yazdığım konular ve son 20 konu linklerini ekledim
|
|
dejawu1978
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
|
gökhan hocam ben internetcafeci yim bilmiyorum alakası varmı yokmu bilmiyorum benım girdigim bir forum sitesi var cafecilerin arayüzü cok kullanışlı .. istersenız bir bakın derim
|
|
|
|
dejawu1978
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
|
birde chatbox uda aktif ederseniz daha güzel olur sanırım ...ve ayrıca üye olmadan konuları görmesinler misafir kullanıcılar bilgi almak isteyen biraz zahmet etsin üye olsun bence..
|
|
|
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
misafire siteyi gezmeyi kapatırsan o zaman Google dada çıkmıyorsun o kötü oluyor bu kadar bilginin anlamı kalmıyor. chat odası yazılımı hazırlayan firma yaptığı için çok müdahele edemiyorum ama denerim. |
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
dejawu1978
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
|
|
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
en kısa zamanda şu en aktif üyeler listesinide eklerim
Düzenleyen GökhaN - 01 Şubat 2017 Saat 23:01 |
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bunu en kısa zamanda yapıcam |
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aylık olarak otomatik yenilenicek olan En Aktif 10 Üye tablosunu forumun alt bölümüne ekledim.
|
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
renkler evet sade güzel o forumda güzel durmuş. Ben mümkün olduğu kadar fazla reklam taraftarı değilim mümkün olduğu kadar az tutmaya çalışıyorum. |
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
masaüstü tarayıcılardaki üst logo ve üst menüdeki gereksiz bir satırı kaldırdım
|
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Forum sistemine doğum günü tebriği özelliğide yazdım artık üyelerimizin doğum günlerinide atlamamış olucaz
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |