![]() |
|
Hız Sabitleme Sistemi Ve 307 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 2627282930 31> |
Yazar | |
sanctuary35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sanctuary35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
izmirde 6. sanayide naci usta montajını yapıyor
|
|
Aslan besleyen yemini düşünmez.
|
|
![]() |
|
yasin1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2017 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yasin1905
Arkadaşlar merhabalar, konuyu hortlatıyorum galiba ama Denizli'de bu hız sabitleme işini yaptıran var mı? Ya da yapabilecek bir yer bilen?
|
|
![]() |
|
Utkukaraca67 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2016 Konum: Sirnak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Utkukaraca67
Benim 2005 model xt 307 m var. Fren müşürüne 4 kablo soketi var ama 2 kablo çıkmış durumda. Hız sabitleyiciyi cok istiyorum . Benimkine uygun değilimdir acaba
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam uygun ama iki kablo daha çekilmesi gerekiyor bsi' ye
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
malesef hocam denizlide bu işi yapan pek duymadım izmire gidebilirseniz arkaşamız ustanın yerini belirtmiş.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Utkukaraca67 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2016 Konum: Sirnak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Utkukaraca67
Zor bir işlemidir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Utkukaraca67
Bsi ye diger iki kabloyu nasıl nereden çektirebilirim
|
|
![]() |
|
işi bilen biri için zor bir işlem deil ancak bu işleri yapan birinin yapması daha sağlıklı olacaktır. sonra başınıza başaka bir iş çıkmasın hocam zaten 2016 yazı baya bir masraf yaptınız aracınıza. forumda alicilik arkaşımız var o taraflarda tanıdığı varmı bilemem sormak lazım kendisine ankarada olsaydınız kendisi size yardımcı olurdu hemde montajını yapardı.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Utkukaraca67
Ankaraya gelecegine 2 ay sonra . Umarım kabloyu çekebilir kendisi
|
|
![]() |
|
çeker hocam o konuda uzman oldu kendileri forum içinden mesaj atarsanız özelden hem kesin bilgi verir hemde fiyat bilgisi alabilirsiniz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
peugeot murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
2002 VE 2003 MODEL 307 LERDE DE ELEKTRONİK GAZ PEDALI VAR O GÖRDÜĞÜNÜZ TELDE EKEKTRONİK GAZ PEDELINA BAĞLI 204 LERDE ELEKTRONİK PEDAL İÇERDE DİĞERLERİDE TEL YARDIMIYLA DIŞARIDA
2002 LEREDE CRUZE KONTROL TAKILIR
|
|
![]() |
|
masterop ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2017 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Adana'da bu konuda yardımcı olacak usta tavsiyenizi bekliyorum. Aracım 2005 model 1.6 hdi.
|
|
Hayırlı işler.
|
|
![]() |
|
ben_erhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2016 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ben_erhan
2004 307 1.6 xt benzin otomatik...
Otomatik araçlara uyar mı? Sahibinden de gördüm. Düzcedeyim. Sakaryada takıldığı ilanı vardı. Aradım. 230 tl fiyat verdi. .. benim aracıma uyar mı? Sadece sabitleyicimi çalışır. Sınırlayıcı da çalışır mı. eski c4 aracımda vardı. Çok sevdiğim bir özellikti. O yüzden taktırmayı çok istiyorum. Frende 4 kablo var. Teşekkürler |
|
![]() |
|
betaser ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2015 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Aynı araç bende var, ben taktım.Sadece hız sabitleme çalışıyor ve ekranda görüntü çıkmıyor.Ama sorunsuz çalışıyor.
|
|
![]() |
|
ben_erhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2016 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ben_erhan
Ekranda görüntü çıkmayınca hangi hıza sabitlendiğini yada birkaç gün sonra tekrar açtığımızda kaç da kaldığını hayırlayabilir miyiz?
|
|
![]() |
|
betaser ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2015 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Km saatinden hangi hızda sabitlendiği takip edebilirsiniz ayrıca her Kontak kapatma ve açma da hafızası sıfırlanır.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ben_erhan
Kocaelideki usta kaça yapar bu işi. Aracım 2004 model 307 1.6 benzin otomatik. Frende 4 kablo var. Başka bilgiye sahip değilim.. |
|
![]() |
|
childrenofgrave ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Aydın/Söke Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı childrenofgrave
Merhaba arkadaşlar,
Aracımın fren müşürüne bakmadan ben de Aliexpres'ten 6242Z8 kodlu limitlemeli kol siparişi verdim. Buradaki yorumlara bakınca aracıma uymayacağını öğrendim. Zira benim frenden iki kablo çıkıyor. Şu an elimde paketinden bile çıkarılmamış bir adet hız sabitleme kolu var. İhtiyacı olan arkadaşa maliyetine gönderebilirim. 60 tl yani ☺ İlgilenen varsa özel mesaj atabilir. |
|
2005/307 SW 1.6 HDI PACK 109 PS
|
|
![]() |
|
aslında uyar hocam bsı ye iki kablo daha çekilmesi gerekiyor sadece tabi bu işi bilen birilerinin hayırlı satışlar diyelim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
childrenofgrave ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Aydın/Söke Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı childrenofgrave
Sanırım fren müşürünü değiştirmek ve BSI'ye iki kablo daha çekmek gerekiyor. Bu şekilde yapan var mı hiç, rastlamadım ama. İzmir ve Aydın'dan yardımcı olacak varsa taktırmak isterim elbet. Ama sağlıksız olur endişesiyle kurcalatmak da istemiyorum bir yandan. O yüzden kolu da kârına değil, maliyetine işine yarayacak bir arkadaşa vereyim diyorum.
|
|
2005/307 SW 1.6 HDI PACK 109 PS
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 2627282930 31> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |