![]() |
|
Termostat proplemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
mehmet_2792 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet_2792
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yorumlari okudum tesekkur ederim hararette ani degisiklik kisa sureli stop edince oluyor 100'e felan geliyor sonra dusuyor bu da sanirim su devirdami durunca o an motorun sicagiyla su isindigi icin. O zaman benim aracin kaloriferi sikintili ilik ufluyor devamli ara sira sicak ufluyor kahrolasica aksi gibi en sevmedigim sey kaloriferin kotu olmasi peki baska bir sorum olacak kalorifer petegini gogusu sokmeden sokup degistirebilir miyiz ya da o temizlik yapan yerlere gotursek randiman alir miyiz
|
|
![]() |
|
dejawu1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
araçda sorun yok. evham yapıyorsun arkadaşın dedigi gibi termostat da sorun olsa idi ibre oynamaz veya ani cıkış ve düşüş gibi anormal bir durum görürdun
bir süre bak bin suyuna bak ve zaten antifiriz koymussundur videoun altındaki yorumları okursan bir durum olmadıgını anlarsın
|
|
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|
![]() |
|
mehmet_2792 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet_2792
Su an sabaha kadar calisir heralde😊. Aslinda gecenlerde bunu da denedim gece arabada muhabbet ederken 90a kadar cikti kalorifer yine ilik ufledi dedigin gibi sonradan dustu simdi buna gore termostatta sorun yok mu o zaman
|
|
![]() |
|
dejawu1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
bak bu video ya ve alttaki yorumlarıda oku istersen öyle korkulacak bir durum yok yanı gibi
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
hemşo bak onu test etmen için aracı oldugu yerde çalıştır 10/15 dakika kadar hareket ettirmeden ve hararet göstergesine dikkat et 90 a kadar cıktıgını fark edeceksindir zaten 90 da 1 ci kademe fan acar duymazsın tekrardan hararet düşer tabi bu normal olarak çalışan bir aracda suan deneme hava bayagı soguk cok geç ısınır sanırım
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet_2792
Baska neden yapabilir bunu yolda giderken hic yukselmiyor 70i gecmiyor isikta durunca biraz artiyor sonradan tekrar dusuyor
|
|
![]() |
|
Narkotik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Termostat bozuk olsa bu soğukta ibre hiç kımıldamaz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet_2792
90 95 olmasa da en azindan 80 civarinda sabit kalmasini istiyorum diger araclarimizda gec de isinsa isindiktan sonra cok fazla dusmuyordu ilk kez peugeotumuz oldu bu araclarda boyle midir bilmiyorum ama bu kadar dusuk isida calismasi bana anormal geldi yolda gelirken 7000'e kadar ciktim ama degisme olmadi daha once kalorifer icin ustaya gittim o direk gogus sokulup petek degisecek dedi ben de pek itibar etmedim ya gogusu sokmeden degismenin yolunu bulacam sanirim oluyormus ya da burda ilacli su ile temizleyen yerler var su hareret mevzunuzunu bir cozup ona gore gitmeyi dusunuyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
kısın 90/95 e cıkmanız zaten cok zor ancak aracı cok zorlamalısınızki veya 1-2 de gitmelisinizki hararet yükselsin yoksa zor ...kalorifer konusunu bilmiyorum yanlış yönelndirmeyeyim termostat ı sizde degiştirebilirsiniz ama ondan olduguna kanaat getirin öyle alın ... bence en güzeli bi ustaya gidin baksın ama yaptırmayın buraya ne oldugunu yazın ona göre bir yol izlemek daha mantıklı gibi..
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet_2792
Herkese merhabalar foruma yeni uye oldum, yaklasik 7 ay once 2005 model 307 1.4 Xr benzinli bir arac sahibi oldum arcimdan memnunum fakat havalar sogudugundan beri motor bir turlu isinmiyor 20 25 km gitmeme rağmen hararet en fazla 75 oluyor tekrar yolda giderken 65e kadar dusutugu oluyor bu yuzden de kalorifer ilik ufluyor kalorifer peteginden de ayrica supheleniyorum motor cok iyi isinsa bile isitmasini beğenmiyorum biraz once petrolden cikarken aracin onunu poset ile kapattim tekrar yolda giderken hararet biraz yukseldi kalorifer de istegim gibi olmasa da biraz daha iyi isitmaya basladi ben bu sorunun termostattan oldugunu dusunuyorum eger sorun termostattan ise termostattı kendim degistirebilir miyim elim biraz yatkindir yeri nerdedir. Ayrica yazinda hararet sabit durmuyordu zaman zaman 95 civarina geliyordu tekrar yola koyulunca yine biraz dusme oluyordu bu konuda yardimlarimiza ihtiyacim var simdiden tesekkurler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |