|
|
kolorıfer patlaması sonrası olusan arızalar |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
gastauskas87
1. Vites
Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2016 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gastauskas87
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: kolorıfer patlaması sonrası olusan arızalarGönderim Zamanı: 05 Aralık 2016 Saat 21:23 |
|
Arkadaşlar merhaba ,
2000 model pejo 206 - 5 kapı - benzın lpg Aracım ısıtmıyor dıye klorıferıne baktırmak ıstedım .. ustaya teslım ettım . 2 saat sonra arandıgım da klorıferın peteğının patlak oldugu , yenısı ıle degısımı ve buna baglı elektrıkcıının yapması gereken bı ıkı ıslemın olcagını bunların tamamının 250 tl cıvarıı ıle yapılacagı bıldırıldı. masrafımın cok olması ıle yapmak ıstemedım . aracımı almaya gıttıgımde aracın ıcı su ıcındeydı . sanırım klorıferı cıkarma esnasında bu sular dokulmusdur dusundum. aracımı gerı gerı cıkarırken arka fren lambaları yanmıyordu. 1 km gıttım arac anıden stop eddı nedenını bılmıoyorum ama stop sonrası farların gucu zayıfladı ve arac gosderge ( km ,devır ) ışıgı cok zayıfdı . dıreksıon sertlesdı . motoru calıstırıom stop edıodu . 100 m gıdıom stop ettı . sonra calısdırır calıstırmaz hemen kalkıs yaptım arac cok zorlanarak gıttı yokusu 1 vıtesle bıle zor cıktım . Benzının az oldugunu bılıodum gaz dolu 1. Benzın cok az kalmıs olsa bu yukarda bahseddıklerım olusabılır mı . 2. klorıfer petegını sökmek ısterken dokulen o suların elektrık ıle teması sonucu bu sorunlar cıkabılır mı 3. başka bır sorundan mı kaynaklıyordur . yardımlarınız ıcın sımdıden teşekkurler
|
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
Radox
1. Vites
Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2016 Saat 21:38 |
|
Sen kalorifer tıkalı diye gittin sanırım
Onlarda açmak için cihaza bağladılarsa verdikleri basınçlı su ile patlatmış olabilirler ve o patlamada göüsün içine giden. Sularda bunu yapmış olabilir |
|
![]() |
|
gastauskas87
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gastauskas87
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2016 Saat 08:15 |
|
bende oyle dusundum .. aradan 2 3 saat gecınce eskı halıne dondu ama o ıslaklıgın sonucu ılerde kotu sekılde doner mı kontrol ıcın neler yapmam lazım
|
|
![]() |
|
palet
1. Vites
Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 292 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2016 Saat 00:40 |
|
Aracınızın iç tabanını iyice kurutmalısınız. Fırın boya yapan boyacılar var onlarla konuşun. en azından 1-2 saat aracı fırına almanızda fayda var.
|
|
|
2013 - 508 Allure 1.6 e-HDİ
|
|
![]() |
|
gastauskas87
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gastauskas87
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2016 Saat 09:17 |
|
cok mantıklı aslında
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||