|
Gaz yememe, Rolantide düzensizlik, Egzozda patlama |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
sebebsiztayfa
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2011 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sebebsiztayfa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bugun hallettim o işi aynı sorunlar başıma dert olmuştu yok converter faild hatası yok antıpolytn hatası hepsi hallolduateşleme bobininden miş birde buji kömürleri bitmiş su an kafam rahat yakıt düştü çekiş arttı sesi de güzelleşti maşşaallhh
|
|
ikiyüzaltın varsa gerisi teferruattır...paşşa...
|
|
vbmaster
2. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
maliyet ne oldu hocam ?
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
boruc
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar merhaba,
2002 model 110'luk Roland garros sahibiyim, 4 gündür rolanti ve gaz yememe problemi yaşamaktayım. Süreç şu şekilde gelişti; -Geçtiğimiz cumartesi günü periyodik bakım yaptırdım. Motor Yağı, Yağ filtresi, polen filtresi,benzin filtresi,hava filtresi değiştirildi. -2 gün sorunsuz gezdim. -Pazartesi sabah aracı çalıştırdığımda durduk yere bu sorun ortaya çıktı. Akşam ustayı getirdim gaz kelebeğini temizleyelim deneyelim dedi. -Salı günü araç normal olarak çalıştı sanayiye kadar gitti -Kelebek boğazı temizlendi, adaptasyon yapıldı vs. Boğaz kelebek temizliğinden önce dalgalanma daha fazla ve 1500 Deviri geçmiyordu. Boğaz kelebeği temizlettim, şuanki durum videodaki gibi :( Rölantide aşırı dalgalanma ve dip gazda 3000 Deviri geçmiyor. Kelebek değişmesi mi gerekiyor sizce? Bazen normal çalışıyor, bazen bu şekilde kafasına göre yani Not: LPG ve Benzinde sorun aynı. Video: https://vimeo.com/193930447 Düzenleyen boruc - 01 Aralık 2016 Saat 22:41 |
|
2002 / 206 Roland Garros 1,6 / 110HP
|
|
TooJohn
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
rölanti dengesizliği buna bağlı stop etme ve egzoz patlaması sorunları yaşamıştım geçen sene, bobin değiştiğinde tüm bu sorunlar çözüldü.
|
|
monalos
3. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynı bende de 3 ü geçmiyordu devir . Bilgisayara bağlayınca bobin arızası çıktı. Bobin değişice düzeldi
|
|
PEUGEOT 206 FARKI 1.4 BENZİN XT 2002 ABS
|
|
boruc
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkasalar yorumlar icin tesekkur ederim.
Sizde bilgisayara baglayinca bobin ariza mi veriyordu? Yarin sanayiye gidecem, baska fikri olan var mi ? |
|
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bobin arızalı büyük ihtimal hocam arkadaşlarımızın dediği gibi
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
boruc
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bobin arizali olsa surekli ayni problem olmasi gerekmez mi?
Bu sabah 0°C sogukta tek marşta normal olarak calistirdim araci mesela. |
|
|
|
fætih
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bunlar için ilk suçlu bobindir. düzelmezse subaplar yanıktır.
|
|
boruc
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu akşam işten gelince tekrar çalıştırdım aracı. Tek marşta normal çalıştı.
Ancak bişey farkettim gaza basınca boğaz kelebeğinin olduğu yerlerden 1 sn veya daha kısa tısss diye bi ses geliyor sanki hava kaçağı sesi gibi. aracın içinden bile dikkatli dinleyince duyabiliyorum.
|
|
|
|
boruc
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ustanin elide cikma kelebek bogazi varmis. Onu taktik adaptasyon ve yeni yazilim yukledik.
Planet2000 de kelebek arizasi vermeye devam ediyo, baska hata kodu cikmiyo. Bir sure boyle deneyecem bakalim |
|
|
|
boruc
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ustunden baya zaman gectı ama merak eden arkadaslar ıcın bılgı vereyım.
Bogaz kelebegı degısımı sonrası sorun aralıklarla devam ettı ayrıca sureklı 2. Kademe fan calısma sorunu cıktı. Problem beyin kaynaklı oldugunu farkettık beyin ıcıne su aldıgı ıcın oksıtlenmıstı. Beyin degısımı sonrası problem cozuldu bayadır sıkıntı yok |
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |