![]() |
|
ariza isigi yanip sonmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Kasım 2016 Saat 14:06 |
Arkadaslar bu sorun kac kisinin basina geldigini bilemem ama ustalar da care bulamadi.seyir halinda ilerliyorum ariza lambasi yaniyor 3 sn sonra sonuyor.yandigi zaman arac cekisten dusuyor makinaya baglaniyor bisey cikmiyor.bakimlari yeni yapildi hava cok sicakken ypiyordu simdi sogukkende yapmaya basladi.bazen haftada 1 yapiyor bazen 5 km 10 kez Yapiyor..arac 1.4. Hdi
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
iammanover ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2016 Konum: KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iammanover
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Usta aynı sıkıntı bende vardı baska bır com a bağlat bakalım bendekı sıkıntı alt oksıjen musuru cıktı anlık pıslık algıladıgı zamanlarda yapıyor bunu
|
|
206 GTI
|
|
![]() |
|
erendumlu ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2016 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erendumlu
Depoyu bitirip Shell eurodiesel kullanıp deneyin derim. Kalitesiz yakıttan dolayı yapıyor büyük ihtimal. |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaslarim bp den aliyorum daha once opetten aliyordum suan degistirdim gene ayni oksijen sensorunu acaba temizlesem duzeirmi?
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
erendumlu ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2016 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erendumlu
Denemekten bir şey kaybetmezsin ama aracı kesinlikle bir pp2000 e bağlayıp yolda seyir halinde anlık vei oku. Belki o şekilde bir şeyler yakalarsın.
|
|
![]() |
|
Evet kaybetmem ama tirsmiyorumda degil.cunku debimetre temizligi yapilmaz yenisi alinir yazisi yada soylemi cikiyor karsima.temizlemede balata spreyi yada alkolle yapildigi kanati var.
|
|
Peugeot 106 XR..
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erendumlu
Ben oksijen sensörü soruna cevaben temizle dedim. Debimetre ayrı bir durum. Debimetre bozulma riski oksijen sensörüne göre çok daha fazladır
|
|
![]() |
|
necmettin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2016 Konum: Ş.URFA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı necmettin
arkadaşlar selamlar. ben yeni aranıza katıldım. aracım 2012 model 207 pejo ruban move 1.4 dizel. aracıma multimedya navigasyon taktırmak istiyorum. tavsiyeleriniz nelerdir. yada elinde ikinci eli olanınız var mı. tşkler
|
|
NECMETTİN
|
|
![]() |
|
Sorun cozuldu yazilim atildi gaz tepkimetre veya benzer ismiyle bozulmus.fren musiri bozulmus mutakibinde 500 sikismis desem yeridir arkadaslar sorun cozuldu
|
|
Peugeot 106 XR..
|
![]() |
|
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Sorununuzun cozulmesine sevindim. Ama boyle bir hata hakkinda bilgi sahibi olduk. Paylastiginiz icin tesekkurler,.. |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |