Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ariza isigi yanip sonmesi

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=43329
Tarih: 03 Ağustos 2025 Saat 10:11
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: ariza isigi yanip sonmesi
Mesajı Yazan: GiTaRRa
Konu: ariza isigi yanip sonmesi
Mesaj Tarihi: 28 Kasım 2016 Saat 14:06
Arkadaslar bu sorun kac kisinin basina geldigini bilemem ama ustalar da care bulamadi.seyir halinda ilerliyorum ariza lambasi yaniyor 3 sn sonra sonuyor.yandigi zaman arac cekisten dusuyor makinaya baglaniyor bisey cikmiyor.bakimlari yeni yapildi hava cok sicakken ypiyordu simdi sogukkende yapmaya basladi.bazen haftada 1 yapiyor bazen 5 km 10 kez Yapiyor..arac 1.4. Hdi

-------------
      Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:)
          KONYA

Cevaplar:
Mesajı Yazan: iammanover
Mesaj Tarihi: 29 Kasım 2016 Saat 02:36
Usta aynı sıkıntı bende vardı baska bır com a bağlat bakalım bendekı sıkıntı alt oksıjen musuru cıktı anlık pıslık algıladıgı zamanlarda yapıyor bunu 

-------------
206 GTI

Mesajı Yazan: erendumlu
Mesaj Tarihi: 29 Kasım 2016 Saat 08:22

Depoyu bitirip Shell eurodiesel kullanıp deneyin derim. Kalitesiz yakıttan dolayı yapıyor büyük ihtimal.

Mesaj Tarihi: 29 Kasım 2016 Saat 16:46
Arkadaslarim bp den aliyorum daha once opetten aliyordum suan degistirdim gene ayni oksijen sensorunu acaba temizlesem duzeirmi?

-------------
      Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:)
          KONYA

Mesaj Tarihi: 30 Kasım 2016 Saat 08:20
Orjinalini yazan: GiTaRRa GiTaRRa Yazdı:

Arkadaslarim bp den aliyorum daha once opetten aliyordum suan degistirdim gene ayni oksijen sensorunu acaba temizlesem duzeirmi?

Denemekten bir şey kaybetmezsin ama aracı kesinlikle bir pp2000 e bağlayıp yolda seyir halinde anlık vei oku. Belki o şekilde bir şeyler yakalarsın.

Mesaj Tarihi: 30 Kasım 2016 Saat 10:13
Evet kaybetmem ama tirsmiyorumda degil.cunku debimetre temizligi yapilmaz yenisi alinir yazisi yada soylemi cikiyor karsima.temizlemede balata spreyi yada alkolle yapildigi kanati var.

-------------
      Peugeot 106 XR..
          KONYA

Mesaj Tarihi: 30 Kasım 2016 Saat 12:46

Evet kaybetmem ama tirsmiyorumda degil.cunku debimetre temizligi yapilmaz yenisi alinir yazisi yada soylemi cikiyor karsima.temizlemede balata spreyi yada alkolle yapildigi kanati var.

Ben oksijen sensörü soruna cevaben temizle dedim. Debimetre ayrı bir durum. Debimetre bozulma riski oksijen sensörüne göre çok daha fazladır

Mesajı Yazan: necmettin
Mesaj Tarihi: 30 Kasım 2016 Saat 16:22
arkadaşlar selamlar. ben yeni aranıza katıldım. aracım 2012 model 207 pejo ruban move 1.4 dizel.  aracıma multimedya navigasyon taktırmak istiyorum. tavsiyeleriniz nelerdir. yada elinde ikinci eli olanınız var mı. tşkler

-------------
NECMETTİN

Mesaj Tarihi: 30 Kasım 2016 Saat 17:16
Sorun cozuldu yazilim atildi gaz tepkimetre veya benzer ismiyle bozulmus.fren musiri bozulmus mutakibinde 500 sikismis desem yeridir arkadaslar sorun cozuldu

-------------
      Peugeot 106 XR..
          KONYA

Mesajı Yazan: ALLEX
Mesaj Tarihi: 01 Aralık 2016 Saat 10:14

Sorun cozuldu yazilim atildi gaz tepkimetre veya benzer ismiyle bozulmus.fren musiri bozulmus mutakibinde 500 sikismis desem yeridir arkadaslar sorun cozuldu

Sorununuzun cozulmesine sevindim.
Ama boyle bir hata hakkinda bilgi sahibi olduk.

Paylastiginiz icin tesekkurler,..

-------------
MORALİ AĞRIYOR....

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net