![]() |
|
SMEG Hakkında bilgiler (Update + Kodlar) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
ozgozb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar ne yazık ki 2016 model 208 active paketin smeg ekranında mirorlink desteği yokmuş. Techno paket almak gerekiyormuş. Sıkıntı çıkabilir diyerek servisler bu paketi satmak istemiyor. Yani o kocaman ekranın yanına bir navigasyon ya da cep telefonu koyup yola çıkacağız.
|
|
ozgozb
|
|
![]() |
|
seven07 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2016 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Merhaba,
Bende Peugeot 2008 kullanıcısıyım SMEG ekranda Apple Carplay ve Mirror Link aktif olabilmesi için güncelleme yapmaya çalıştım. Dosyayı indirmeme rağmen menü tuşuna 10 sn. bassam bile versiyonu göstermediği gibi müzik dosyası bulunamadı deyip kapanıp açılıyor. Servisle görüştüm ilk güncellemeyi kendileri yapabilir diye onlarda konudan o kadar tuhaf karşıladılar ve bilmedikleri her hallerinden belliydi. Konu hakkında yardımcı olabilecek deneyimini paylaşabilecek arkadaşlar var mı?
|
|
![]() |
|
stulek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2016 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Usb ile bağlantı yapıldığında Mirror Link seçeneği aktif oluyor
|
|
![]() |
|
ozgozb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Ben de 2016 model 208 active 110 Hp eat var. Ekranda mirrorscreen seçeneği yok. Güncelleme yapsam düzelir mi diyorum ama. Pek ümidim de yok. Araca bu özelliği koyup kapatıp satmak ticari ama pekte ahlaklı değil. + bu özellik sonradan çıkan bir özellik değil ki yazılım ya da donanım upgrade ile aktif hale gelsin. Üç kuruş için insanları uğraştırmaktan başka bir şey değil.
|
|
ozgozb
|
|
![]() |
|
epcel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Merhabalar, 2008 ile aranıza yeni katıldım. 3.15 sürümü yüklü smeg e
Ekranda müzik dosyası bulunamadı uyarısı çıktıktan sonra bir değişiklik olmuyor. Deneyimli arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Güncelleme ile navigasyonda güncelleniyor mu?
|
|
![]() |
|
stulek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2016 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Bu gun guncellemeyi yaptim. Herhangi bir degisiklik olmadi. Mirror Screen ozelligini bir turlu kullanamadim android cihazi gormuyor. Guncelleme sonrasi yine degisiklik olmadi.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. bilgilendirme için teşekkürler. sonuçları buradan paylaşırsanız seviniriz. iyi forumlar
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Meraba
2016 Peugeot 208 1.2 Active EAT6 110 S&S aracımı teslim aldım. Smeg ekran ile ilgili baya bir araştırma yaptım ama pek tatmin edici bilgiye ulaşamadım. Ancak yeni bir güncelleme dosyası buldum. Bir aksilik çıkmaz ise bu gün denemeyi düşünüyorum. Faydalanmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki linkten indirebilir. |
|
![]() |
|
eagleq ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2016 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Merhaba arkadaşlar,
2015 model 2008 1.6 e-hdi allure otomatik araç sahibiyim. Aracımda ki ekran smeg+ 5.2.A.R9 versiyonu yüklüydü. İlk bakım sevisine gidecek olamama rağmen en güncel versiyon 5.41.B.R4 sürümüne güncelleyip gittim. Serviste hiç bir sorun yaşamadım. Versiyon güncellemesinde göz görülür bir değişim söz konusu değil. Sanırım güvenlik ve hata giderme ile alakalı olduğunu düşünüyorum. |
|
![]() |
|
turnasuyu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2016 Konum: Ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı turnasuyu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Firmware ile ilgili güncel dosyalar buldum. (Türkiye haritası bulamadım) Ancak uyumluluk konusunda tereddütlerim var. Deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Güncel firmware Smeg+ ekran için 5.4.B.R8 , Smeg ekran için 3.21.A.R1
Aracım 2015 dizel otomatik 2008 allure navigasyonlu Benim aracım smeg+ mı yoksa smeg mi? Düzenleyen turnasuyu - 03 Haziran 2016 Saat 17:10 |
|
![]() |
|
selcuk766 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2016 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selcuk766
Dosyalara ulaşamıyorum linki tekrar güncellermisiniz?
|
|
Selçuk KARA
ADANA 208 GTI (16 GT 140) |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Öncelikle hoşgeldiniz, daha iyi yardım alabilmek için;
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize... Tanıtma Konusu Açmak İçin Lütfen; Bu Linke Tıklayın:http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Mail adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Erginaltinel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2016 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Erginaltinel
Merhaba. 2015 model 208 sahibiyim. Smeg ekran sürümü smeg 6.05.e.r6 Ancak mirrorlink ve apple carplayi çalıştıramıyorum.
Güncelleme yapmam gerekiyor mu? Yada cheatcode bölümünden bu özellikleri aktif hale getirmem mümkün mü? |
|
![]() |
|
Uğur TERZİ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Uğur TERZİ
Merhaba arkadaşlar, 2012 eylül ayında henüz lansmanı yapılmadan eşime almıştım. Aracın SMEG sürümü bahsettiklerinizden daha eski. O yüzden tereddütlerim vardı fakat zaten konuyu açan arkadaşımın verdiği linkler karşılıksız çıktı.
Konuyu yeni araba alan bir arkadaşımın araç ekranında navigasyon ve internete girebildiğini anlatması üzerine bugün araştırmaya başladım. Konu açılmasından bugüne kadar geçen zamanda olumlu bir gelişme bilginiz varsa paylaşır mısınız?
|
|
Siyah Yaşam Beyaz Ölüm
|
|
![]() |
|
ttagay ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2015 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Ben serviste güncellettim hiç memnun kalmadım.Öce yolun kaç km ile gidileceğini yanı 110 km ,90 km yda şehir içinde 50 km gibi gösteriyordu.Güncellemeden sonra bu özellik yok oldu.Servise durumu aktardım yeni yazılımın böyle olduğunu söyledi.Bende eski yazımı yükleyin dedim eski yazılımın yüklenemeyeceğini söylediler.Pejo merkezi aradım onlardanda aynı yanıtı aldım.Pazartesi Fransa pejo ya yazacağım.Bakalım nasıl bir sonuç alacağım.
|
|
![]() |
|
erdalx5 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2015 Konum: bitlis Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
benim aracımda smeg 5.1.fr4 yazılımı mevcut.aracıma 3.20 yazılımı yükleyebiliyormuyuz acaba.görsel olarak aralarında çok fark var.usb ye atıp araca taktım motor çalışırken.ama görmüyor araç usb deki yazılım dosyalarını.(aracım navigasyonsuz model bu arada,yukarıdaki soruya kısmen cevap niteliğinde olsun:) )
Düzenleyen erdalx5 - 31 Ağustos 2015 Saat 14:07 |
|
![]() |
|
Kaya82 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2015 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
SMEG ekran navigasyon yazılımı çalışmanız sonuçlandımı acaba.Birde başka bir sorum olacak SMEG+UPG SOFTWARE 5.1F.R4 navigasyonsuza uyumlumu.
|
|
Kaya
|
|
![]() |
|
Leprek0n ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2015 Konum: Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Tema yükleme işini nasıl yaparız acaba ?
|
|
![]() |
|
DeRyCK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
3.17 olan sürümü 3.21 olarak güncelledim ama bir farkını göremedim.
|
|
![]() |
|
kimiraikkonen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kimiraikkonen
3.21 sürümüne güncelledim arkadaşlar. Herhangi bir faydasını göremedim. Eski sürmümüm 3.17 idi. Sizde durum nedir?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |