|
Motor Kulağı yada Takozu |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
aykutbayram_
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2016 Konum: izmirkarabaglar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aykutbayram_
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
benim aracım 206 xr depriyajdan hafif cekince küt diye ses geliyor ustama sordum sanzuman kulagı dedi.fiyat istedim aksla birlikte satılıyomus varmı böyle bişey arkadasım banada yardımcı olurmusun.
|
|
aykutbayram
|
|
madblueblacksea
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
|
Aks la beraber satılmıyor da orjinali takmak için sağ aks çıkması lazım. Bunun yerine sadece takozun orta göbeğini alıp değişebilirsin.
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
aykutbayram_
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2016 Konum: izmirkarabaglar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aykutbayram_
|
ustam fiyatda bi bilginiz varmı acaba. yardımcı olurmusunuz
|
|
aykutbayram
|
|
madblueblacksea
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
|
Ben sadece göbeği değiştirdim 30 lira gibi bişeydi 25 lirada parça. Komple değişirse 250 tl yi bulur
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
alierdal0335
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2016 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı alierdal0335
|
Arkadaşlar ben aynı sorunu yaşadım 40 Tl ye alt şanzman takozunu değiştirdim 30 tl ye enjektör temizleyicisi alıp kullandım %70 oranında azaldı stop ederken titreme mevzusu.
|
|
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
207 1.4 HDI Trendly Sağ Dümen |
|
baybaba
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Motor kulağı ile şanzuman takozu farklı şeyler mi? çünkü geçen hafta Eskişehir de aracın motor
bölümünden özellikle ilk viteslerde ses gelmeye başladı, dönmeden yetkili servise gösterdim, motor kulağı kopmuş, usta çıkarttığı kulağı bana verdi, yolda sorun çıkmayacağını ama gittiğim yerde değiştirmem gerektiğini söyledi, hafta sonu sanayiye gidip değiştireceğim , |
|
boruc
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
3. Maddede yazdiginiz sol üst motor takozu diye geçen parça degil mi? Akünün alt tarafinda kaliyor sanirsam
|
|
2002 / 206 Roland Garros 1,6 / 110HP
|
|
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
debriyaj setinin değiştiğini söylüyorsün okan77 nin yorumuna katılıyorum ilk kalkışta silkeleme yapıyorsa motor alt tokozunun ömrünün bittiğini düşünüyorum aracını kana sok dikkatlice incele tokozun lastiğinin durumunu gözle görürsün araç hareket halindeyken vites geçişlerindede bu silkelemeyi hissedersin
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |