|
1.4 hdi intercooler |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 789 |
Yazar | ||
Bha41
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hocam kacirsa bile cekise negatif bi etki yapma durumu olur mu?
|
||
reality59
3. Vites Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Kısaca;
Hava, biraz temiz birazda tam yanmamış yakıtla karışacağı için etkisi olur. |
||
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
||
Bha41
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Anladim hocam. Kararsiz kaldim orjinale mi donsem valfi mi kapattirsam
|
||
reality59
3. Vites Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı reality59
|
|
valfi bilgisayardan iptal etmeleri lazım, yoksa arıza ışığını yakabilir.
|
||
||
Gokcesel
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Keşke o işçilik benim de elimden gelse hiç durmam yaparım valla Sanayide yaptırmak istesek malzeme parası kadar bir işçilik isterler sanırım.
|
||
Bha41
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Suan yakmadi sanirim valfe takilnadigi icin. Yarin sabah orjinale donuyorum artik |
||
KIZILASLAN
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
|
|
ömür kardeşim iyi yapmışsın yazılımla, yazılım + intercooler harika oluyor ben şu wesgate ayarını yapamadım bi türlü ısı kalkanını sökemiyorum çok altlarda cıvata ile sabitlemişler elim girmiyor egr yi bende iptal ettirdim 2 hafta önce alt devirler çok iyi oldu ben 10 lira verdim tamirci arkadaşımdı. bende yazılıma ek olarak chipbox ta var arkadaşımın 1.6 307 si var yetişemiyor kalkışta :)
|
||
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
||
reality59
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı reality59
|
|
işçiliği çok basit aslında; kabaca tampon sökülüyor, intercooler montaj yeri belirleniyor, belirlediğimiz yere montajı yapılıyor, boruları takılıyor, tampon tekrar yerine takılıyor. Genel olarak 5 adımda herşey tamam :)
|
||
||
reality59
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı reality59
|
|
abi, ısı kalkanını 4 tane 10'luk vida tutuyor, ikisini yukarıdan diğer ikisini arabanın altından söküyorsun (daha rahat oluyor)
|
||
||
Gokcesel
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
İşi bilince tabi basit geliyor size Maddi imkanı toparlayabilirsem yaptırmayı düşünüyorum ben de ekim kasım gibi artık :)
|
||
Zaho
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2017 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hocam konuyu biraz hortlatmış gibi olucam yanlız gerçekten güzel bir iş yapmışsınız. Bu forumdan faydalanacak çok kişi olacağına eminim. Fakat önceye dönük çoğu resim açılmıyor. Acaba imkanınız varsa montaj aşamasındaki resimleri ve bitmiş halini sırayla paylaşabilir misiniz?
|
||
KIZILASLAN
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
|
|
Arkadaşlar aracımı dün sattım alan kişi aracı teste götürdü dayno testide yaptırdık araç 110 hp çıktı. Yazılım+ racechip+ intercooler. Sonuç 68 HP'den 110 hp bence sonuç çok iyi
|
||
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
||
X-testers
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı X-testers
|
|
Hocam merhabalar,
Konuyu biraz hortlatmis gibi olacagim ama en dogru icerik bu konuda oldugu icin yazmak zorunda kaldim. Oncelikle aracim 307 1.4 hdi. İntercooler yok. Yazilim ya da herhangi bir ek modifikasyon yok. Aracima intercooler uygulamak olumlu bir sonuç verir mi? Yazilim yapmayi dusunmuyorum. Ayrica en az 5 6 farkli uygulama sekli gordum ama en dogru dogru uygulama sekli sizinki olmus. İntercooler i buldum. Peugeot 207 intercooler i. Fakat sizin gibi duz silikon boru bulamadim. Bu borulari zamaninda nerede bulmustunuz? Bogumlu var ama duz dilikon boru hicbir yerde yok. Cevabiniz icin simdiden tesekkurler. Saygilarimla.
Düzenleyen X-testers - 03 Haziran 2020 Saat 21:26 |
||
Mert.Aksoy
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2022 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Mert.Aksoy
|
|
Merhaba konuyu tekrar açıyım yeni 307 1.4 hdi sahibi oldum intercool olmadığını sonradan öğrendim siz yaptırabildiniz mi
|
||
Ali K.
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2022 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
SELAM ARKADAŞLAR 307 1.4 ARACIMIZA 1.6 HDI 307 İNTERCOOLER MONTAJI OLUYOR BİLGİNİZE KENDİ ARACIMDA MONTAJLADIM KLİMA BORULARI VS HİÇ SIKINTI ÇIKARMADI OLMUYOR DEYİP KARAMSARLIGA KAPILMAYIN :)
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 789 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |