|
1.4 hdi intercooler |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 6789> |
Yazar | |||
Bha41
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Hocam egr yi kaca iptal ettirdiniz sadece onun faydasini gozlemleyebildiniz mi?
|
|||
reality59
3. Vites Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
50 tl karşılığında egr yi iptal ettirmiştim sene 2013 te
|
|||
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|||
reality59
3. Vites Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı reality59
|
||
bu şekilde bir örnekle gösterebilirim ancak.
bizim turbolarımız elektronik değil. manuel basınç ayarlı ve turbolarımız minimum 0.5 bar maksimum 2.0 bar'a kadar basınç desteklemektedir. Fabrikasyon basınç ayarımız 0.7 bar olarak gelmektedir. Bu videoda westgate ayarının tam olarak ne işe yaradığını daha iyi anlayabiliriz. |
|||
|||
reality59
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı reality59
|
||
Ankara'da bu işlerle uğraşanlar vardı diye hatırlıyorum forumdan. Uzun zamandır foruma girmiyorum gerçi
|
|||
|||
Bha41
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Biraz hort olmus benimki:) ben de bgn ettiricem bakalim ne fiyat vercekler |
|||
reality59
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı reality59
|
||
Egr öncesi ve egr sonrası hararet takibinide yapabilirmisiniz ? |
|||
|||
Bha41
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bgn hallettim hocam 40tl ye. Tmmdir hararet kontrolu de yaparim. Aetabilecegini okudum bi yerde. |
|||
Gokcesel
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Forum şu sıralar sakin, eski üyelerin de çok girdikleri söylenemez Maliyet olarak size ne kadara mâl oldu öğrenebilir miyim ? Ayrıca egr valfini geçen ay iptal ettirdim hararette bir değişiklik olmadı.
Düzenleyen Gokcesel - 05 Eylül 2016 Saat 20:41 |
|||
reality59
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı reality59
|
||
2013 yılında 50₺ ye mâl olmuştu bana |
|||
|||
Bha41
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Selam arkadaslar. İptal ettireli 2 gun oldu. Suan hararette bi sikinti yok hatta eskisinden daha az isiniyor arac. Ama dun aksam su gozume carpti egr iptalinden once 3.viteste 4bin devir 110km hiza kadar cok rahat cikiyordum dun gece bu degerelere bayir asagi ulasabildim. Bu durumla ilgili fikir verebilir misiniz?
|
|||
Gokcesel
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
EGR değil intercooler :)
Hocam egr iptaliyle alakalı olacağını sanmıyorum ben de egr iptali yaptırdıktan sonra çekişte bi farklılık hissettim ama iyi yönde. Düzenleyen Gokcesel - 07 Eylül 2016 Saat 20:54 |
|||
Bha41
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Hocam benim iptal su sekilde oldu. Egrye giden borunun cikisina parca kesip koydu usta valfin girisi veya hortumun cikisi ayni sey dedi.asagidaki gibi yapti. http://i.hizliresim.com/Y4qNVl.jpg |
|||
reality59
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı reality59
|
||
İntercooler 150₺
Boruları 50₺ İşçilik bana ait Toplam 200₺ ye mal oldu intercooler Egr iptali bizim araçlarda euro3 1.4hdi lerde körleme yöntemi ile yapılıyor euro4 1.6 hdi ise yazılım ile yapılıyor Egr iptalinden sonra aracınızın tam tersi tepki vermesi gerekiyordu turbo valfine giden boruları ters takmış olabilirler mi bi onları kontrol edebilir misin ? |
|||
|||
Bha41
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Hocam hava filtresine giden yolu ve hava filtresini soktuler hatirladgm kadariyla ama gidicem yarin
|
|||
reality59
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı reality59
|
||
Sağ taraftan yapmışlar, turbo vanasıyla her hangi bir temas söz konusu değil. Ama daha sağlıklı bilgi için yakından baksınlar bilgisayara falan bağlasınlar. İllaki bir sonuca varılır.
|
|||
|||
Bha41
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Ayni dukkan icinde bilgisayar yoktu hocam ama ya sokun valfe takin dicem ya da orijinal haline cevirticem. Peki bu yontemde sikinti var mi yank direk boru cikisini kapatmakta?
|
|||
Bha41
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Gittim gosterdim bakti etti bi sikinti yok demekki iptali kabul etmedi dedi ctesi gidip sokturucem. 40yilda bir orj disi bi islem yapalim dedik onda da anlamsiz bsy oldu
|
|||
reality59
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı reality59
|
||
Notmalde sıkıntı olmaması lazımdı yanlış yeri mi körledi acaba ? Geçmiş olsun
|
|||
|||
Bha41
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
reality59
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı reality59
|
||
kaçırıyor olma ihtimali var mı ?
|
|||
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 6789> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |