![]() |
|
307 Hakkında bir soru |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Hagen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2016 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki ibrahim bey ilginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar bilen varsa cevap yazabilir mi. ?
|
|
![]() |
|
ibrahim01 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2016 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim01
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu durum beni aşar. ben de akü değiştirdim ama sadece göstergeler sıfırlandı bende.
|
|
![]() |
|
Hagen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2016 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Araç yerinden kıpırdamıyor Tuttum taksi ile aracın başına getirdim laptop ile Peugeot Planet 2000 ile araça bağlanıldı. Şase numarası, Anahtarı vs. herşeyi unutmuş. ve " ECONOMY MODE ACTIVE " diyor kendini korumaya almış denildi marş dinoması felan dönüyor herşeyi çalışıyor aracın fakat ne kapıları kilitleniyor ne camlar iniyor hiç bişi yapılmıyor.
Araçta herhangi bir arıza olmadığı fakat "YENİDEN YAZILIM ATILACAK FRANSA İLE MUHATTAP OLUNUP" denildi.
bu bana kaç paraya patlar ? |
|
![]() |
|
ibrahim01 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2016 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim01
peki sen neden servise gittin. detaylı anlatırsan bir yol gösterebiliriz. bu arada servise gittiğine göre araba yürüyor sanırım..
|
|
![]() |
|
Yetkili servis: Araca tekrardan yazılım atılacak komple resetlemiş kendini şase numarası bile yazmıyor gördüğünüz gibi vs denildi.
|
|
![]() |
|
usta307 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2016 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
Kardesim sifirladi derken ne yapmiyor arac
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim01
bildiğim kadarı ile akü değişirken beyin sıfırlanmaz. bilgi ekranındaki güncel bilgiler (Tarih saat gibi) sıfırlanır. onları düzeltmek için kendi radyosunu kullanmak gerek
|
|
![]() |
|
(Diğer konumla alakalı bir konu değildir tamamiyle başka birşey sormaktayım flood yapmıyorum) Merhaba Arkadaşlar; Geçen gün 307 aracımın aküsü bitti ve akü kutup başlarını cıkartıp aküyü ordan alıp güzel bi şarj edip yerine koydum. ve araç komple SIFIRLANMIŞ. Beyin felan Araç yetkili servise gidicek ve yazılım atılacak denildi burdaki servis. bana kaça patlar bu olay fiyat verebilecek var mı ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |