![]() |
|
307 kaloriferin devamlı sıcak üflemesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kobramt ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2016 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2016 Saat 15:04 |
Merhaba arkadaşlar
Benim 2006 model 307 premium benzin-lpg aracım var Digital klimalı bir araç Havalandırmanın şoför tarafından bir süredir devamlı sıcak hava geliyor. Sıcaklık ayarını LO da yapsam yine sıcak geliyor. Diğer taraf normal. Bu forumda bazı eski yazıları okudum bir fikrim oldu. Kalorifer kazanı üzerindeki dişli sıyırmış olabilir diyorlar. Yakın zamanda böyle arıza yaşayan oldumu? Nasıl çözüldü? |
|
![]() |
|
sanctuary35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sanctuary35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
içerideki onu ayarlayan dişli sıyırıyor o yüzden yapıo onu, serviste tamir kitleri var torpidodan hallediolar
|
|
Aslan besleyen yemini düşünmez.
|
|
![]() |
|
kobramt ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2016 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pejo yetkili servisindemi yoksa özel servisdemi?
|
|
![]() |
|
sanctuary35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sanctuary35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben yetkili serviste yaptırdım özelleri bilmiyorum
|
|
Aslan besleyen yemini düşünmez.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle hoşgelniz üye tanıtım bölümden kendinizi tanıtırsanız seviniriz iyi forumlar
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |