|
308 hararet |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Aslı
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2015 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2015 Saat 23:06 |
308 2009 model otomatik 3 hafta oldu alali uzun yola çıktım suyunu yağını kontrol ettirdik ama donuste 400km kadar gittikten sonra hararet göstergesi yandı ve yolda kaldık çekici vs araç 2 haftayı geciktir tamirde servise vermedim çok tutar dediler radyatör değişti sorun hallolmadi motor kapagi çıkarmışlar silindirlerden biri yüzük atmış tamircinin dediğini yazıyorum aynen şimdi cikma motor kapagi bulmayi bekliyorlar uyum süreci vs.ben bu araçla sonrasında sorun yasarmiyim motor kapagi çıktığı için yaşarsın diyorlarne yapmam uygun olur aracı elden mi cikarayim bana yardımcı olun
|
|
xmen
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Öncelikle geçmiş olsun...direk serviste yaptırmanız daha iyi olurdu...biraz tuzlu olurdu ama kafaniz rahat kalırdı
|
|
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
|
usta42
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2014 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İsme bakılırsa bayansiniz kardeşim bence bir erkek arkadaşın ile sanayiye git anlamiyorsunuz diye farklı şeyler soyleyip para koparmayada çalışa bilirler hararetin bir çok nedeni ola bilir hemen de motor açmak gerekmez devir davim hararet musuru fanlar birçok sebebi olabilir hemen elinden çıkarmaya çalışma eğer sanayi de bir allah dan kormayana denk gelirsen insanı kaz gibi yollarlar parça değiştirmezler değişik derler hepsi için genelleme yapmiyor biraz anlamak Bulundugun şehirdeki arkadaşlardan usta tavsiyesi al bence
|
|
ARDADOGAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ARDADOGAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Öncelikle geçmiş olsun çok can sıkıcı bir durum bence bir servise gidip en azından arıza tespiti yaptırabilirdiniz sonuçda illada serviste yaptırmak zorunda deyilsiniz ama en azından arızaın kaynagını bilirdiniz servisin en güzel yanıda işciliği ve malzemeye garanti vermesi yanı karşınızda sıfır araba bile arızalanıyor diyen bir usta yerine size yardımcı olmaya çalışan bir temsilci oluyor...
|
|
SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİCEKSİN
|
|
Aslı
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2015 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Verdiginiz bilgiler için teşekkür ederim sanayide erkek arkadaşımın tavsiyesi ile gittik yabancı değil tabi babamın ogluda değil ne kadar guvenebolirim ki servise gitmedigime cok pisman oldum tecrubesizlik diyelim ama su an durum bu motorun kapagini açmışlar gittim gordum adam anlatti ama tabi hararetin asil sebebini bilmiyorum olabilr diyorlar nihayetinde 2.el arac diyorlar simdi ben beklemekten başka bi sey yapamıyorum uyumlu motor kapagi da bulamıyorlar 2el için kimse garantisini vermiyormus.orjinali konusinda fiyat nedir yada gereklimidir acaba ve siz bursa da bu konuda bana usta tavsiyesi yapabilirmisiniz?
|
|
sezar206
3. Vites 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle geçmiş olsun. Paranın çıkacağı varmış. Servise verseydim diye boşuna hayıflanıp keyfinizi kaçırmayın etrafınızda naaptın yaaa diyenlere de kafanızı takmayın. Bekleyin bakalım ne olacak sonuç. İnşallah düzelir kullanırsınız keyifle. Araç büyük ihtimal hararet yaptı ve mecburen açtı usta kapağı. Silindir kapağını çatlatmıştır. Onu tamir edip motoru çalıştırdıktan sonra bulacaklar hararet yapmaya neden olan durumu. Öncesinde bir problem yoktu diyorsunuz demek ki anlık bi arıza sebep oldu bunlara. Hareket halinde hararetin yükseldiğini fark edip kontağı kapatsaydınız çok küçük masrafla giderebilirdiniz sorunu ama dediğim gibi çıkacak paranız varmış can sıkmaya gerek yok. 50 kuruşluk hortum ve ustanın ihmali bana 1000 liraya patlamıştı bir defasında. Tekrar geçmiş olsun.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |