Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

308 hararet

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 308 T7 (2008-2013)
Forum Tanımlaması: Peugeot 308 'in 2008'de üretimine başlanmış 2013 sonrasıda yeni versiyonu çıkmıştır ve X08 serisi Peugeot modellerinin ilkidir.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=40550
Tarih: 28 Kasım 2024 Saat 16:26
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 308 hararet
Mesajı Yazan: Aslı
Konu: 308 hararet
Mesaj Tarihi: 28 Ekim 2015 Saat 23:06
308 2009 model otomatik 3 hafta oldu alali uzun yola çıktım suyunu yağını kontrol ettirdik ama donuste 400km kadar gittikten sonra hararet göstergesi yandı ve yolda kaldık çekici vs araç 2 haftayı geciktir tamirde servise vermedim çok tutar dediler radyatör değişti sorun hallolmadi motor kapagi çıkarmışlar silindirlerden biri yüzük atmış tamircinin dediğini yazıyorum aynen şimdi cikma motor kapagi bulmayi bekliyorlar uyum süreci vs.ben bu araçla sonrasında sorun yasarmiyim motor kapagi çıktığı için yaşarsın diyorlarne yapmam uygun olur aracı elden mi cikarayim bana yardımcı olun

Cevaplar:
Mesajı Yazan: xmen
Mesaj Tarihi: 28 Ekim 2015 Saat 23:36
Öncelikle geçmiş olsun...direk serviste yaptırmanız daha iyi olurdu...biraz tuzlu olurdu ama kafaniz rahat kalırdı

-------------
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD
2003 renault clio 1.5 DCI
2006 peugeot 307 1.6 HDI
2006 ford fiesta 1.4 TDCI

Mesajı Yazan: usta42
Mesaj Tarihi: 29 Ekim 2015 Saat 14:10
İsme bakılırsa bayansiniz kardeşim bence bir erkek arkadaşın ile sanayiye git anlamiyorsunuz diye farklı şeyler soyleyip para koparmayada çalışa bilirler hararetin bir çok nedeni ola bilir hemen de motor açmak gerekmez devir davim hararet musuru fanlar birçok sebebi olabilir hemen elinden çıkarmaya çalışma eğer sanayi de bir allah dan kormayana denk gelirsen insanı kaz gibi yollarlar parça değiştirmezler değişik derler hepsi için genelleme yapmiyor biraz anlamak Bulundugun şehirdeki arkadaşlardan usta tavsiyesi al bence

Mesajı Yazan: ARDADOGAN
Mesaj Tarihi: 29 Ekim 2015 Saat 16:38
Öncelikle geçmiş olsun çok can sıkıcı bir  durum bence bir servise gidip en azından arıza tespiti yaptırabilirdiniz sonuçda illada serviste yaptırmak zorunda deyilsiniz ama en azından arızaın kaynagını bilirdiniz servisin en güzel yanıda işciliği ve malzemeye garanti vermesi yanı karşınızda sıfır araba bile arızalanıyor diyen bir usta yerine size yardımcı olmaya çalışan bir temsilci oluyor...

-------------
SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİCEKSİN

Mesajı Yazan: Aslı
Mesaj Tarihi: 29 Ekim 2015 Saat 22:48
Verdiginiz bilgiler için teşekkür ederim sanayide erkek arkadaşımın tavsiyesi ile gittik yabancı değil tabi babamın ogluda değil ne kadar guvenebolirim ki servise gitmedigime cok pisman oldum tecrubesizlik diyelim ama su an durum bu motorun kapagini açmışlar gittim gordum adam anlatti ama tabi hararetin asil sebebini bilmiyorum olabilr diyorlar nihayetinde 2.el arac diyorlar simdi ben beklemekten başka bi sey yapamıyorum uyumlu motor kapagi da bulamıyorlar 2el için kimse garantisini vermiyormus.orjinali konusinda fiyat nedir yada gereklimidir acaba ve siz bursa da bu konuda bana usta tavsiyesi yapabilirmisiniz?

Mesajı Yazan: sezar206
Mesaj Tarihi: 29 Ekim 2015 Saat 23:19
öncelikle geçmiş olsun. Paranın çıkacağı varmış. Servise verseydim diye boşuna hayıflanıp keyfinizi kaçırmayın etrafınızda naaptın yaaa diyenlere de kafanızı takmayın. Bekleyin bakalım ne olacak sonuç. İnşallah düzelir kullanırsınız keyifle. Araç büyük ihtimal hararet yaptı ve mecburen açtı usta kapağı. Silindir kapağını çatlatmıştır. Onu tamir edip motoru çalıştırdıktan sonra bulacaklar hararet yapmaya neden olan durumu. Öncesinde bir problem yoktu diyorsunuz demek ki anlık bi arıza sebep oldu bunlara. Hareket halinde hararetin yükseldiğini fark edip kontağı kapatsaydınız çok küçük masrafla giderebilirdiniz sorunu ama dediğim gibi çıkacak paranız varmış can sıkmaya gerek yok. 50 kuruşluk hortum ve ustanın ihmali bana 1000 liraya patlamıştı bir defasında. Tekrar geçmiş olsun.  

-------------
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net