![]() |
|
bozuk radyatör kapağı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2015 Saat 08:55 |
|
geçmiş olsun
|
||
i
![]() |
||
![]() |
||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yok üstad kazana giren conta var iki tane onlardan kacirmiş döşemeyi sokup baktim su iz yapmiş zamaninda şimdi bir sorun görünmüyor allahtan.
Düzenleyen errör - 18 Ağustos 2015 Saat 00:03 |
||
307 xsi 2.0 petrol
|
||
![]() |
||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
valla abi ben pek anlamadıgımdan ustaya bıraktım usta söktü yapacak bişeyim yoktu :)
|
||
i
![]() |
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
valla hocam ben kendim 206 aracımın kalorifer radyatörünü kendim söktüm konsolu sökmeden
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
radyator kapagı neyse eyvallahda paspaslara su geliyorsa kalorifer kazanında catlama vardır yakında komple patlayabilir başıma geldi 430 liraya hallettim komple ön konsol sökülüyor bilginize
|
||
i
![]() |
||
![]() |
||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
|
Paylaşım için teşekkürler... 2005 model benim... her an altını ıslatabilir konumda demek ki... Çok teşekkürler...
|
||
![]() |
||
baybaba ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
|
Teşekkürler bilgi için, şimdilik araç 8 yaşında daha altı kuru :-)))
|
||
![]() |
||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
|
selam arkadaşlar yakın zaman önce başımdan gecen bir tecrübeyi paylaşma ihtiyacı hissettim zira üç liralık bir parçanın nekadar değişik sorunlar açabildiğini gördüm
olay şöför tarafı paspasın altını ıslanmasıyla başladı araçta bariz bir su eksiltme durumu da yok benim servise gidecek zamanımda yok neyse bir iki ay kadar bu şekilde devam ettim sonrasında ise radyatörün ek yerlerinde beyaz kireç birikmeleri falan belirmeye başladı yani durduk yerde paspasın ıslanması ve sağlam bir radyatörün durduk yerde böyle bir şey yapması kafama takıldı sonrasında aklıma basıncın tahliye edilemediği düşüncesi geldi ve 10 gün önce yeni bir radyatör hazne kapağı alıp taktım ve o gün bu gündür paspas tamamen kuru ve radyatörün temizlediğim köpüren tarafı tertemiz bu tip durumlarda ustaların zihninde 1. "köpüren radyatör kesin yakın zamanda su koyverir değişmesi lazım abi" düşüncesi vardır işte tam burada ya radyatör falan derken bi ton para dökersiniz yada basınç radyatörü patlatıp size su kaynattırır sizlere önerim eğer paspas ıslatma durumunuz varsa veya 10 yaşın üzerinde bir peugeot kullanıyorsanız yarın ilk iş radyatör deposu kapağınızı değiştirin banada dua edersiniz ödeşiriz ![]() Düzenleyen errör - 15 Ağustos 2015 Saat 23:35 |
||
307 xsi 2.0 petrol
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |