Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bozuk radyatör kapağı

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı ​​Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=40154
Tarih: 30 Eylül 2025 Saat 02:34
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: bozuk radyatör kapağı
Mesajı Yazan: errör
Konu: bozuk radyatör kapağı
Mesaj Tarihi: 15 Ağustos 2015 Saat 23:16
selam arkadaşlar yakın zaman önce başımdan gecen bir tecrübeyi paylaşma ihtiyacı hissettim zira üç liralık bir parçanın nekadar değişik sorunlar açabildiğini gördüm

olay şöför tarafı paspasın altını ıslanmasıyla başladı araçta bariz bir su eksiltme durumu da yok benim servise gidecek zamanımda yok neyse bir iki ay kadar bu şekilde devam ettim sonrasında ise radyatörün ek yerlerinde beyaz kireç birikmeleri falan belirmeye başladı yani durduk yerde paspasın ıslanması ve sağlam bir radyatörün durduk yerde böyle bir şey yapması kafama takıldı sonrasında aklıma basıncın tahliye edilemediği düşüncesi geldi ve 10 gün önce yeni bir radyatör hazne kapağı alıp taktım ve o gün bu gündür paspas tamamen kuru ve radyatörün temizlediğim köpüren tarafı tertemiz 

bu tip durumlarda ustaların zihninde 1. "köpüren radyatör kesin yakın zamanda su koyverir değişmesi lazım abi" düşüncesi vardır işte tam burada ya radyatör falan derken bi ton para dökersiniz yada basınç radyatörü patlatıp size su kaynattırır

sizlere önerim eğer paspas ıslatma durumunuz varsa veya 10 yaşın üzerinde bir peugeot kullanıyorsanız yarın ilk iş radyatör deposu kapağınızı değiştirin banada dua edersiniz ödeşiriz LOL

-------------
307 xsi 2.0 petrol

Cevaplar:
Mesajı Yazan: baybaba
Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2015 Saat 15:34
Teşekkürler bilgi için, şimdilik araç 8 yaşında daha altı kuru :-)))

Mesajı Yazan: okan77
Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2015 Saat 22:57
Paylaşım için teşekkürler... 2005 model benim...  her an altını ıslatabilir konumda demek ki... Çok teşekkürler...

Mesajı Yazan: yawruaslan
Mesaj Tarihi: 17 Ağustos 2015 Saat 10:38
radyator kapagı neyse eyvallahda paspaslara su geliyorsa kalorifer kazanında catlama vardır yakında komple patlayabilir başıma geldi 430 liraya hallettim komple ön konsol sökülüyor bilginize 

-------------
i my quick !

Mesajı Yazan: sonerkyl
Mesaj Tarihi: 17 Ağustos 2015 Saat 11:44
Orjinalini yazan: yawruaslan yawruaslan Yazdı:

radyator kapagı neyse eyvallahda paspaslara su geliyorsa kalorifer kazanında catlama vardır yakında komple patlayabilir başıma geldi 430 liraya hallettim komple ön konsol sökülüyor bilginize 

valla hocam ben kendim 206 aracımın kalorifer radyatörünü kendim söktüm konsolu sökmeden 

-------------
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000)
308 1.6 vti (2012)
206 1.4 FEVER (2007)
Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır.

Mesaj Tarihi: 17 Ağustos 2015 Saat 16:46
valla abi ben pek anlamadıgımdan ustaya bıraktım usta söktü yapacak bişeyim yoktu :) 

-------------
i my quick !

Mesajı Yazan: errör
Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2015 Saat 00:02

yok üstad kazana giren conta var iki tane onlardan kacirmiş döşemeyi sokup baktim su iz yapmiş zamaninda şimdi bir sorun görünmüyor allahtan.

-------------
307 xsi 2.0 petrol

Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2015 Saat 08:55
Orjinalini yazan: errör errör Yazdı:

yok üstad kazana giren conta var iki tane onlardan kacirmiş döşemeyi sokup baktim su iz yapmiş zamaninda şimdi bir sorun görünmüyor allahtan.

geçmiş olsun

-------------
i my quick !

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net