|
P.T'ye Geliş Hikayeniz !!! |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 91011 |
Yazar | |
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eski hatıralar canlandı gözümde birden çok güldüm valla amma çömezmişim. şimdi şöle bi baktım kendimeden forumumuz sayesinde arabalar hakkında bilgime bilgi katmısım. ama halen bilmediğim o kadar çok şey varki bugun yasadıklarım gibi
bende ilk açtığım konuyu buldum ilk mesajım ''arkadaslar öncelikle foruma yeni katıldım hepinizi selamlıyorum. 206 için küllük ampülü alıcam fakat bızım tekirdağda böle orjinal parçalar biraz sıkıntılı. o yüzden acaba nette satan bi yer varmı ben araştırdım fakat ampülün kodunuda bilediğimden bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim.'' bu arada serkan abi, aykut abi nerelerde?
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kardeşim, profiline gir, üye mesajlarını bula tıkla, üye adı tam benze ve bu üye tarafından açılan konuları arayı çentikle, aranacak yeri konularda, sonuçları sıralayı konu başlangıç tarihine göreyi seç, ilk konudan arama yapar, isteğine göre başka seçenekleri de seçebilirsin.
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Rica ederim ne demek, hepimiz kardeşiz :)
|
|
acemi pecocu
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Hangi arabayı alıp kullandıysam o arabanın forumuna girerim çünki arızalarda kazıklanmamak için taktik bağımlılık yaptı bilgileniyoruz güçleniyoruz seçim konuşması oldu sanki www
|
|
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
|
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Eee hafta sonu geldi uğraşacak hortlar lazım bize :)
Ben de hararet ile ilgili problemden ötürü gelmiştim. İki tane forum vardı ben burayı seçtim.
|
|
SuleymanKaya
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SuleymanKaya
|
206 mı aldıktan sonra küçük bir araştırmayla Peugeot ile ilgili en iyi sitenin burası olduğuna karar verdim ve burdayım ;)
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
burdaki yorumları en kısa sürede yenilenmiş sitemize eklicem
|
|
RamazanKaradag
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mart 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı RamazanKaradag
|
Herkese selamlar :)) Arkadaşlar benim ilk aracım peugeot idi.Herkes bilir ilk araç biraz ecemiliğe denk gelir heves olduğu için araba olsunda ne olursa olsun mantığı olur ve alınır genelde bendede biraz öyle olmuştu :) ilk aracıma ( Bipper )1 yıl bindim hiç bi sıkıntı yaşamadım ikinci araç olarak yine aynı markayı tercih ettim ve 2011 206+ aldım ve bende bi peugeout cu olduğumu anladım ve sürekli denk geldiğim bu foruma üye oldum.İstanbul/Çekmeköy de oturmaktayım yakınlarda bulunan arkadaşlarla da iletişim kurmak isterim :)
|
|
34ZE05
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selamınaleyküm;
Hiç aklımda yokken alığım 206 sayesinden size ulaştım, güzel şeyler öğreneceğime bilgi toplayacağıma inanıyorum :D
|
|
" Herşeye canını sıkma, ey gönül.
Ne bu dertler kalıcı, nede bu ömür " 2009 model 206 Sedan Comfort 1.4 Atiker lpg |
|
madblueblacksea
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
|
Bende o bilgilere ihtiyacın olacağına inanıyorum
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
kuscu38
4. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynen :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
styl_406
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2015 Konum: Aydın-İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
4 yıldır aktif takipçi fakat 30 dk önce üye oldum :D
2004 yılından beri peugeot kullanıcısıyız ve her sorunda ilk başvurduğum yer bu forumdu üyelik bugüne kısmetmiş :D
|
|
Bir Efsanedir 406...
|
|
tired06
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2017 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracımı aldıktan sonra internete yazdım ve buraya üye oldum iyikide olmuşum gayet güzel bi site çok faydalı bi site
|
|
StockingGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı StockingGTI
|
NFSUNDERGROUND 1 den beri gtı lara çok büyük ilgim vardı bundan 2 hafta önce allah nasip etti ve aldım çok şükür ve araçla ilgili bilgi almak için google da dolaşırken bir baktım P.T dedim hemen kayıt olmamlazım burdaki abilerim ve kardeşlerimin tecrübelerinden ve tavsiyelerinden yola çıkarak arabama daha güzel ve önemle bakma fikri ile aranıza katıldım ve 2.günüm olmasına rağmen gerçekten çok güzel bir platform olduğunu gördüm elinize emeğinize sağlık...
|
|
Stockings;)
|
|
yldrmcbb
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu dışında da siteleri inceledim. Ancak buradaki gibi ortam o sitelerde yok.
Gerek seviyeli konuşma gerekse çözüm konusundaki bilgili arkadaşların yardımseverliği. Ben memnunum. Hatta sticker bulursam aracıma bile takmayı düşünüyorum :) |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sticker için istanbulda forum yöneticimiz gökhan özelde mesaj atarsanız yardımcı olacaktır. Üyelerimizin böyle düşünmelerini sağlayabildiysek birilerini yardımcı olabildiysek ne mutlu bize diyoruz. Kiminin parası derler. Kiminin duası bir üyemize yardımımız olduysa duasını alabildiysek yeterli hocam. Bu dünyada herşey para olmuş.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 91011 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |