![]() |
|
206 Kalorifer Sökümü REsimli[çözüldü] |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 5> |
Yazar | |
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abi kaçak contadan değilde kaloriferden ve az bi delikse kapatır ama kaloriferde sorun yoksa contadansa kapatmaz benım kapatmadı bosa gitti para
|
|
![]() |
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
Şoför tarafına antifiriz akitiyor..mavi renkli..usta vidalar eksik dedi yaptı..bi kaç gün gez dedi akarsa göğüs sokulur dedi..simdi günde yarim cay bardağı falan akitiyor..ya da daha az..nerden bilmiyorum.. Daha önce de eksiltiyordu ama hic şoför tarafına akitmamisti..boşa gitti para derken kaç para gitti ki..
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
20 lira gitti bişey gitmedi gerçi de abi göğüsü söktürme bence , bak burda adamlar göğüsü sökmeden almıslar dısarı kaloriferi senin sorununda vidalardandır konuda belirttiğim gibi bi ilac at geçmezse vidaları dene gene geçmezse söktür ama sadece vites konsolunu söktür benim görüşüm
|
|
![]() |
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
Adam gibi usta yok burada..bakalım denicem inşallah geçer de ustalara boyun eymeyiz
|
|
![]() |
|
Dene abi olmadı 2 vida al nalburdan kendin at vidaları ben bu pazar değilde diğer pazar vidaları deneyeceğim ozaman fotoğraflı biçimde nasıl yapıldıgını eklerım
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Simdi ben tikayiciyi koydum..hararet 90 i buldu yanlız fan sesisini duymadım ama 90 dan aşağı inmeye başladı..simdi soğumaya aldım.doğru mu Yaptıklarım
|
|
![]() |
|
aynen öyle abi dogru yapmısın banada öyle öğretti usta. aksam bi in bak sızıntı var mı
|
|
![]() |
|
![]() |
|
staticxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 263 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar daha öncede yazdım forumda. kayseri ili ve çevresi için 206 kalorifer su kaçağı tamiri ve kalorifer peteği değişimini göğüslüğü sökmeden çıkartan tek usta. bizzat basıma geldi sagolsun halletti. kalorifer peteği değişimine 40tl istiyor. daha napsın usta. Kayseri yeni sanayi elektrikçi mahmut usta. Akbank'ın arkasında.
|
|
2000 206xs 90hp 190.000km
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Keske sokulusun resimlerini cekseydin ya cok iyi olurdu.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
valla hocam teşekkürler antifiriz koyduktan 2 ay sonra bizim petekte su akıtmaya başladı şöför tarafına hafta sonu bende değiştireyim şu contaları petegide sökerim büyük ihtimal kaçak varmı yokmu ..
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
emre41 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2015 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 182 |
Güzel paylaşım emeğine sağlık.
|
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Güncelleyelim ihtiyacı olan arkadaşlar yararlansın :). Şahsen benim ustam peteğin girdiği yeri eliyle esneterek çıkardı orta konsolu sökmeden. İlk yapmak isteyenlere önerim, peteğin vidalarını söküp bağlantılarını çıkardıktan sonra plastiği esneterek çıkarmaları olacaktır.
|
|
![]() |
|
secofield ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2016 Konum: VAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı secofield
elınıze saglık keske bu konuyu arabam hararet yapma noktasına gelmeden okusaydım.
bazı arkadaşlardakı gıbı benımde sofor kısmından damlama oluyordu. aynı zamanda yedek su deposu kapagndanda sızındı varmıs. ben arabayı tamıre götururken bırden hararet tavan yaptı saga cektım. tabı burdakı en buyuk hatamda yanımdakı arkadasın arabayı durdurmamı soylemesı uzerıne kontagı kapatmam oldu. arabadan ınıp kaputu actım o esnada ıcerden duman geldı ve su fıskırdı. kapıyı acıp baktıgımda gaz pedalına kadar kaynar su dolmuştu. onerım hararet yaptıgını dusundugunuz an saga cekın araba calıssın kalorıferı sıcak ayarında son sevıyeye kadar acın kaputu acıp radyatore su dokun sogumasını bekleyın |
|
![]() |
|
Elikara ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2016 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Yazıyı geç gördük
Bugün komple göğüs sökülüp kalorifer radyatörü değişti daha önce görseydim yapardım ![]() Dünyanın parasını verdik |
|
![]() |
|
gastauskas87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2016 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gastauskas87
benım arac 2000 model hd benzın lpg 1.4
ancak kolorıfer de sorun oldugundan bır ustaya goturdum kaputu açtı ve hortumu çıkmış takarsam duzelır dedı . aracı teslım ettım aksam benı aradı . klorıfer bılmem neyı patlakmıs elektrıkcı ve benım yapmam gerekır dedı malıyetı ıse 250 veya 400 cıvarı bır sey soyledı yaptırmadım . bu konuda onerılenız nedır . * elektrıkcı ıle alakası ne |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
elektrikçi gögüsü komple sökecek ondan demiştir. hocam bence öyle 250-400 tl tutacak bir masraf yok usta işi bilmediği için size öyle diyor bilginiz olsun bence elinizden öyle işler geliyorsa kendiniz yapabilirsiniz. kalorifer radyatörü patlaktır değişmesi gerekiyor bence patlak bile deildir sadece oringlerden kaçırıyor olabilir. tabi sökmeden yorum yapmakta yanlış olur ama maliyeti max. 200 tl. 150 tl valeo marka kalorifer radyatörü tutar 50 tl işçilik tabi bu usta bilmediği için öyle yüksek söylüyor dediğim gibi.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
yusufmercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufmercan
106 icin sokmeyi bulabilsek keske
|
|
![]() |
|
106 için malesef gögüsü sökmek gerekiyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
hasayduman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2016 Konum: istanbul kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasayduman
anlatım süper olmuş tşkler..
|
|
Ne yaşarsan yaşa, Birgün hesabını vereceksin..
|
|
![]() |
|
dejawu1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
aynen ben burdaki resimli anlatımı görmeseydim komple gögüsü sökeceklerdi 300 tl işçilik istemişlerdi ama bu resimlere göre ben bir tanış elektrikçi arkadasıma anlattım nasıl sökülecegini ve 50 tl verdim oringler ile beraber...
|
|
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 5> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |