![]() |
|
Com2000 kolu hakkinda. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2015 Saat 16:49 |
|
Oda bayagi riskli ![]() |
||
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
||
![]() |
||
ubkubk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2015 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bu konuda bende enteresan bir bilgi aldım ne derece doğru bilmiyorum. Buradaki bir camcı "hocam jel falan değil, ben yapıyorum jelin yerine bildiğin saç jölesi kullanıyorum" demişti :)
|
||
307|2004 1.6 XT Otomatik|Atiker LPG
|
||
![]() |
||
Canberk35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Canberk35
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Onu bilemiyorum hocam. Bir servise gidip sorarsanız hallederler. Forumda benzer bir konuda da arkadaş bir oto camcısına gidip jeli değiştirdim. Para bile almadı. Sorun çözüldü demiş. Siz kendiniz yapmayı düşünüyorsanız jeli bulsanız bile ince işçilik gerektirdiğini söylemiş arkadaşlar. Ufak bir parmak izinde hemen bozuluyormuş jel.
|
||
![]() |
||
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
|
Peki sensorun silikonu jelini nerden bulabilirim.
|
||
|
||
![]() |
||
Canberk35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Canberk35
|
Kolda bir problem olsa yani otomatik silecek aktifleşmese otomatik konumunda fasılalı silecek gibi değil, hiç çalışmaması lazım. Sonuçta kolda kapalı-auto-1-2 kademeleri var. Auto'ya geçtiğinde sensör yazılımı aktifleşmese hiçbir tepki vermemesi gerekir. Sileceklerin çalışması sensör yazılımının devreye girdiğini gösterir. Muhtemelen sensörlerden sinyali ya alamıyor ya da bozuk alıyor. Dediğim gibi benzer problemleri yaşayan arkadaşların çoğu sensör silikonlarını değiştirerek sorunlarını çözmüşlerdi. Umarım sizinki de öyle ufak bir problemdir.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
|
Belirttigim gibi kontak yarim acip bastigimda automatic ligth active yaziyor yaniyor gunduz gece fark etmiyor hep yanik kaliyor. Silecek olayida bi turlu aktif edemiyorum cok nadir o yaziyo bi goruyorum tak diye gidiyo . Normal fasilali gibi calisiyor silecek
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Canberk35
|
Sileceğin çalışma sistemi zaten çok tuhaf. Araç çalışırken auto konumuna getirdiğimizde çalışıyor. Fakat sonra aracı kapatıp açtığımızda auto konumunda olmuyor. Tekrar kapatıp açmak gerekiyor. Far sensörü de aracı aldığımdan beri kapalı konumda yani auto'da. Bir tek akü değişiminde tekrar aktifleştirmem gerekti. O da yanlış hatırlamıyorsam anahtar park konumunda iken uçtaki tuşa basılı tutarak oluyordu. İsterseniz siz de önce far sensörünü devre dışı bırakıp tekrar aktifleştirin. Belki yazılımsal bir hata vardır. Yine de her iki sensörün bozulması ön camı işaret ediyor. Kullanılan malzeme yüzünden bu şikayeti yaşayan çok kişi var forumda. Sanırım önündeki silikonun değişimi ile çözülüyor. Size çok büyük dert çıkaracağını sanmıyorum.
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
|
Silecegi bi kez asagi cekip auto konumuna getirdigimde bazen automatic wiping active yazdigini gordum . Ama cok nadir calisiyor. Koldan aktif yapamiyorum onu bir turlu. Far sensorude direk yaniyor hic sönmuyor |
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Canberk35
|
com2000 kolu direksiyonun sağındaki silecek kolu oluyor. Far ayar kolu değil. Kol arızalı olsa, sadece yağmur sensörü ile alakası olabilir. Far sensörüyle alakası olmaz. Kaldı ki sensörlerin çalışmamasının com2000 kolu ile alakası olduğunu hiç sanmıyorum. Sizin de tahmin ettiğiniz gibi sensörlerin ikisi de dikiz aynasının altında ön cama yapışık olan yerde. Muhtemelen arızanın çözümü de orada.
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
|
Arkadaslar aracimda com2000 kolunda bi ariza var yagmur sensorum devreye girmiyor bazen , far sensorude aktif oldunda gunduz gece demiyor hep yanik kaliyor. Butun peugeotlarin sis farli yol bilgisayarli olan kollari benim aracla uyumlu olur mu. Arac 2004 307 xt bi diger sorumda camdaki göz hem yagmur hemde far sensoru icin mi. Yoksa sadece yagmur sensoru icin mi. Eger oyle ise far sensoru nerede ?
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |