![]() |
|
NEDİR BU TEKLEMENİN NEDENİ YAA?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
ibanez_022 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı sorun bende de var benim araç benzinli. benim araç 106
Ben oksijen sensöründen şüpheleniyorum, ama değiştirip denemek lazım. Hava akış sensöründen de olabilir. Neden diyeceksin, Benimki aşırı soğuk havalarda ve aşırı sıcak havalarda böyle bir sorun yaratmıyor. |
|
106 98 xr
|
|
![]() |
|
10URAKAR ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen öyle oluyor kardeşim ya...
şimdi lpg de de sanki yavaş yavaş oluşuyor gibi..
|
|
![]() |
|
ibanez_022 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam şöyle mi oluyor? çalıştırıyorsun yavaşça kalkıyorsun 100 metre civarı kadar ilerleyince sanki benzin bitiyor gibi kesiliyor. sonra bi anda öne atılıyor. 1 yada 2 kere oluyor sonra bir daha da olmuyor? Düzenleyen ibanez_022 - 10 Mayıs 2015 Saat 15:30 |
|
106 98 xr
|
|
![]() |
|
10URAKAR ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaşlar,
Aracım peugeot 206 otomatik vites.. Araç ilk çalıştığında benzinde tekleme yapıyor.. Bunun için bobin buji benzin pompası hepsi değişti ama haşa çözülemedi... Şimdi LPG dede yapmaya başladı... Daha neresine baktıra bilirim bu aracın??? Hatta araç ilk çalıştığında sanki gaz yemiyor gibi neredeyse daha sonra açılıyor ve atılıyor ileriye doğru nedir bunun nedeni???
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |