SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş  Google Google ile giriş

direksiyonda titreme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
selahattin Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı selahattin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 22 Mart 2015 Saat 09:33
Arkadaşla sorun dün çözüldü. Sanzumani tutan bi parça var adını tam olarak bilmiyorum. Tamamen parçalanmış. Yenisini taktirdik sorun çözüldü.
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı

Yukarı Dön
Canberk35 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Canberk35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 22 Mart 2015 Saat 22:45
Orjinalini yazan: selahattin selahattin Yazdı:

Arkadaşla sorun dün çözüldü. Sanzumani tutan bi parça var adını tam olarak bilmiyorum. Tamamen parçalanmış. Yenisini taktirdik sorun çözüldü.

Geçmiş olsun hocam. İnşallah büyük masraf olmamıştır. Parça ile ilgili ve fiyat ile ilgili bilgi verebilirseniz benzer sorunları yaşayan arkadaşlar da konuyu görüp öğrenmiş olurlar. Tekrar geçmiş olsun. Thumbs Up
Yukarı Dön
selahattin Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı selahattin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 23 Mart 2015 Saat 06:50
Eyvallah. Cok fazla masraf olmadi.parca ve iscilik 75 liraya geldi. Yani ben yurt dışında yaşıyorum. Burdaki fiyatı bana 20 lira gibi bi fiyat çıktı. Tr de en fazla 50 60 lira gibi olur diye düşünüyorum.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa <12

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.