|
pejo 407 arka stop lamba... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
407 ERHAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2015 Konum: KASTAMONU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2015 Saat 11:37 |
selam arkadaşlar, engin görüşlerinize sığınarak bu konu hakkında size bir şeyler danışmak ve fikir alışverişi yapmak istiyorum... benim aracımın sol arka stop lambasının rengi solmuş ancak sağ arka stop lambasının rengi canlı kırmızı olarak duruyor, daha öncede bahsettiğim gibi aracımı yakın bir zamanda satın aldım ve tahminimce sağ stop lambası sonradan takılmış, sol stop lambasının renginin de sağ lamba gibi canlı kırmızı olması için ne yapmalıyım, lambalarda bir çizik bile yok, o yüzden yenisi almak istemiyorum, boşuna masraf olarak düşünüyorum, oto cam filmi yapan bir ustayla görüştüm, lambalara transparan folyo çekeceğini söyledi, bu şekilde görünüm olarak iki lambada aynı olur mu veya sizin tavsiye edebileceğiniz başka daha güzel yöntemler var mı acaba arkadaşlar, görüşlerinizi bekliyorum, iyi günler...
|
|
BİR DOST BULAMADIM, GÜN AKŞAM OLDU...
|
|
407 ERHAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2015 Konum: KASTAMONU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
|
arkadaşlar bu konuda yardımcı olacak birisi var mı aranızda, benim istediğim iki stop lamba arasındaki renk farkının kaybolması, bu konuda ne yapabilirim acaba, yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar...
|
|
|
|
Mesut48
3. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Folyo konusunda uzman Tongucuk var eğer görürüse mutlaka yorum yazar.
Ama tahminim aynı rengi yakalarsınız.
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
407 ERHAN
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
|
mesut arkadaşım, ilgi ve alakan için çok teşekkür ediyorum, sağolasın, yolun da açık olsun, farın da...
|
|
|
|
benq_1905
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı benq_1905
|
Bi foto görseydik aradaki fark ne durumda nasıl kurtulabilir fikir üretebilirdik diye düşünüyorum.Bi gündüz yanmazken yakından bide akşam yanıkken ne dersiniz?
|
|
Emre AKDENİZ
|
|
407 ERHAN
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
|
emre arkadaşım, araç şu anda serviste bakımda, bu hafta sonu alacam kısmet olursa, pazartesi günü de stop lambaların resimlerini sizlerle paylaşırım, çok teşekkür ederim, görüşmek üzere...
|
|
|
|
Veysell
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2016 Konum: Ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba kardeşim stop lambasindaki renk farkını once güzel bir pasta ile temizlemelisun sonrasinda folyo giydirmelisin ancak aynı rengini tutturursun yinede cozum bulamazsan mesaj at çıkma bulalım
|
|
407 ERHAN
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
|
Veysel arkadaşım, cevabın için çok teşekkür ederim ancak ben arka lambaların yenisini aldım, iyi günler 😉
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |