pejo 407 arka stop lamba...
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 407
Forum Tanımlaması: Peugeot 407, 2005'ten 2011'e kadar üretilen 406 serisinin yenilenmiş hali geniş bir aile otomobilidir.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=38381
Tarih: 28 Aralık 2024 Saat 10:53 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: pejo 407 arka stop lamba...
Mesajı Yazan: 407 ERHAN
Konu: pejo 407 arka stop lamba...
Mesaj Tarihi: 09 Şubat 2015 Saat 11:37
selam arkadaşlar, engin görüşlerinize sığınarak bu konu hakkında size bir şeyler danışmak ve fikir alışverişi yapmak istiyorum... benim aracımın sol arka stop lambasının rengi solmuş ancak sağ arka stop lambasının rengi canlı kırmızı olarak duruyor, daha öncede bahsettiğim gibi aracımı yakın bir zamanda satın aldım ve tahminimce sağ stop lambası sonradan takılmış, sol stop lambasının renginin de sağ lamba gibi canlı kırmızı olması için ne yapmalıyım, lambalarda bir çizik bile yok, o yüzden yenisi almak istemiyorum, boşuna masraf olarak düşünüyorum, oto cam filmi yapan bir ustayla görüştüm, lambalara transparan folyo çekeceğini söyledi, bu şekilde görünüm olarak iki lambada aynı olur mu veya sizin tavsiye edebileceğiniz başka daha güzel yöntemler var mı acaba arkadaşlar, görüşlerinizi bekliyorum, iyi günler...
------------- BİR DOST BULAMADIM, GÜN AKŞAM OLDU...
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 09 Şubat 2015 Saat 15:53
arkadaşlar bu konuda yardımcı olacak birisi var mı aranızda, benim istediğim iki stop lamba arasındaki renk farkının kaybolması, bu konuda ne yapabilirim acaba, yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar...
|
Mesajı Yazan: Mesut48
Mesaj Tarihi: 09 Şubat 2015 Saat 16:06
Folyo konusunda uzman Tongucuk var eğer görürüse mutlaka yorum yazar.
Ama tahminim aynı rengi yakalarsınız.
------------- __B0DRUMLU__
|
Mesaj Tarihi: 09 Şubat 2015 Saat 16:09
mesut arkadaşım, ilgi ve alakan için çok teşekkür ediyorum, sağolasın, yolun da açık olsun, farın da...
|
Mesajı Yazan: benq_1905
Mesaj Tarihi: 12 Şubat 2015 Saat 11:38
Bi foto görseydik aradaki fark ne durumda nasıl kurtulabilir fikir üretebilirdik diye düşünüyorum.Bi gündüz yanmazken yakından bide akşam yanıkken ne dersiniz?
------------- Emre AKDENİZ
|
Mesaj Tarihi: 12 Şubat 2015 Saat 12:01
emre arkadaşım, araç şu anda serviste bakımda, bu hafta sonu alacam kısmet olursa, pazartesi günü de stop lambaların resimlerini sizlerle paylaşırım, çok teşekkür ederim, görüşmek üzere...
|
Mesajı Yazan: Veysell
Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2016 Saat 01:02
Merhaba kardeşim stop lambasindaki renk farkını once güzel bir pasta ile temizlemelisun sonrasinda folyo giydirmelisin ancak aynı rengini tutturursun yinede cozum bulamazsan mesaj at çıkma bulalım
|
Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2016 Saat 10:07
Veysel arkadaşım, cevabın için çok teşekkür ederim ancak ben arka lambaların yenisini aldım, iyi günler 😉
|
|