![]() |
|
yakıt tüketimi?1,4 benzinli 207 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Yorumuma baktım da biraz ters yazmışım gibi anlamışsın sanırım.Gerçekten samim yazdım.Benzinde 50 kuruş iyidir. ^30 kuruş şehir içi yakıyorum diyen adam otobandan da gidiyor e 5 ten de gidiyor çogunlukla 5 viteste kullanıyor ama İstanbul dışına çıkmıyor sonuçta ve buna şehir içi diyor. Onunla seninki tabi bir olmaz. Sen nasıl yollarda kullanıyorsun daha çok kaçıncı viteslerde kullanıyorsun,yokuş çok mu çıkıyorsun, kısa mesafelerde ve çok dur kalklı mı kullanıyorsun? Sen önce bunları bi net yaz. Sanayide gidip de çok yakıyo dersen sen bayansın bi de şerefsiz ustaya düşersen bobin der o der bu der dünyanın masrafını ettirir sana sonuç olarak ya yine aynı yakarsın ya da 45 krs a düşer. Yazık yani. Sen önce bi kullanım koşullarını bi net yaz ona göre yorumlayalım.
|
|||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|||
![]() |
|||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
||
Şöyle Anlatıyı sana Ben Arnavutköyde oturuyorum. Okul evime 1 km ve yokuş. Aracı çalıştırdığımda okula gidene kadar motor 70 dereceye geliyo yanni soğuk çalışıyo ve yakıt daha fazla. Dönüşte de yokuş yukarı 1km ve araç 5 kişi (bu da çok önemli) çıkıyorum ve motor yine sogukken hareket ediyorum doğal olarak. Aracım 1.6 bu şekilde lpg de 40 krs yakıyo. Ama daha önce yaşadığım yerde aracımı yine ş. içi kullanıyorum ama günlük 15 km yol yapıyordum 10 km si 5. viteste gidiyorudum lpg de ş. içi 23 - 25 krş yakıyordu ki o zamanlar gaz 2.75 krş du. Şimdi 2.20 krş civarı yani şimdi aynı yolu gitsem ş. içi belki de 20 krş un da altına düşecekti. Buradan kıyasla durumunu.
|
|||
Atiker lpg |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
simdi memlekete gitmek istiyorum arabayla . 1000 km sence kac yakar |
|||
![]() |
|||
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
uzun yolda eğer yol otobansa aracı çok zorlamazsan 250 tl lik benzinle gidersin
|
|||
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|||
![]() |
|||
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
||
yanlısın yok mu abi 100 km de 10 tl yaksa km de 0,10 kurus yakar senın hesabına göre 40 kurus yaksa 40 tl ye 100 gitmiş olursun cünküğ ben 30 kurus yakıyorum 1.4 benzin 100km yi 30 tl gidiyor
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bence orada 100 km de 10 tl değil 10 lt demek istemiştir arkadaş
|
|||
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|||
![]() |
|||
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
||
abi 30 kurus yakıyorum :D ama otoban ve e-5 degil harbi şehiriçi toplam 8 ısık da duruyorum günlük 16 ısıkda duruyorum tek git gel de günlük de 30km yol yapıyorum. 3.vitesden yukarı cıkamıyorum öyle yok burda yok hemen ısık
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
abi 30 kurus yakıyorum :D ama otoban ve e-5 degil harbi şehiriçi toplam 8 ısık da duruyorum günlük 16 ısıkda duruyorum tek git gel de günlük de 30km yol yapıyorum. 3.vitesden yukarı cıkamıyorum öyle yok burda yok hemen ısık
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Valla monalos kardeşim o zaman hakkaten cok cok ıyı yakıyor aracın. Benim butun bakımlar yenı baskı bobın bujı filtreler yaglar sibob ayarı vs her sey yenı ben lpg de 30 krs yakıyorum senın supermıs masallah dıyelım yanı.
|
|||
Atiker lpg |
|||
![]() |
|||
||
Bence senın bahsettıgın trafıkte normal ya 50 krs. Uzun yolda da cok basmazsan 90 110 km arası gıderssen ortalama 23 25 kurus yakarsın dıe tahmın edıyorum. Sırf 90 la gıdersen 20 23 krs arası yakarsın tahmınım. ki 1000 km yol bitmez 90 la :) çok gittim geldim 1100 km yol.
|
|||
Atiker lpg |
|||
![]() |
|||
||
fatih abi ben biraz daha azalsın istiyorum aslında :D , şimdi tokattayım okul yüzünden bura kücük yer 3 dn yukarı cıkamıyorum kocaeli de yasadıgım yere gideyim orda belki daha az yakar yollar uzun ısıkda az ama bazen trafik var orda
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Senin yorumlara bitiyom ya yarı azar yarı samimi
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Yok canım ben kimseyi azarlamam ya :) Yorumun azar gibi göründüğünü sonradan farkettim kusura bakma :)
|
|||
Atiker lpg |
|||
![]() |
|||
||
İnşallah kardeşim ama gerçekten maşallah :) Böyle devam etsin nazar değmesin aslana.
|
|||
Atiker lpg |
|||
![]() |
|||
||
inşallah aslan iyi ya
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
||
|
|||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|||
![]() |
|||
||
Kusura bakma yanlış anladım zaten bu Mesajı yazdıktan sonra anladım ama düZeltmedim
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Surada benzini iciyor diyorum ![]() Saka saka masallahhhhhhhhh arabana hayirla bin insallah |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
bakıma daha var senın ama , İstanbul da ya erken yapmak daha iyi olur tokat la İstanbul farklı olur aslında İstanbul'da daha çok devirli KULLANILIYOR
|
|||
![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |