![]() |
|
206 karartılmış farlar SATILDI |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2014 Saat 14:53 |
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fiyat cok uygun, hayırlı satıslar.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler maksat iş görülsün :)
|
|
![]() |
|
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
Şehir neresi ve son fiyat nedir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Şehir tekirdağ fiyat iyi bence 150 son saygılar.
|
|
![]() |
|
10ur28 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
Önden çekilmiş fotosu varmı acaba... benim fuarlardan film çekilmiş dıştan sökunce iz kalır diye hiç dokun muyorum.
|
|
206 quicksilver 1.6 16V 3K
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Hayırlı satışlar...Bu araca sahibindende denk gelmiştim hatta sonu 206 olması lazım plakanın :) araç sızınmıydı acaba güzel araçtı aklımda kalmış.sattığınız urunlerın hepsi fırsat bence değerlendırmek lazım.Gayet güzel işe yarar urunler hepsi.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Sağol samet evet 16GE206 plakaydı yeni plakası 59FB896 :) parçalar uygun alan yok :D
Düzenleyen tigerland - 01 Aralık 2014 Saat 23:02 |
|
![]() |
|
dijiland ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
el insaf yahu orjinal fiyatı takım 160 tl ...
birde cargo ücreti desek 200 tl ye gelir... bence fiyat aşırı yüksek... ![]() |
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
yanlışlık olmasın 206 orjinal far resmini koyduğun yerde 250 tl yazıyor yan sanayi ne olduğu belirsiz far için tanesi 80 tl yazıyor.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
inandugcar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inandugcar
Tanesi 80 tl. olanlar Depo marka farlardır. Orjinal diyemeyiz,ancak başarılı ürünler doğrusu.Ben 1 yıldır kullanıyorum,memnunum.
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
sizin paylastıgınız urun dediginiz gibi orjinal degil, her butceye gore far var pejoda ister
orjinal ister yan sanayi marka. bazı yan sanayiler buhulanma yapıyor, sizin
aldıgınızda sorun olmamıs, sanslısınız. fiyatı ne olursa olsun, arkadasın sattıgı farlara karartma işlemi uygulanmış. farlarınıza karartma işlemi uygulamak icin bile işçilik 100-150 tl isteyen dukkanlar var. arkadasın sattıgı farların karartılmıs oldugunu da goz ardı etmeyelim derim.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
O fiyatta satılan ürün orjinal değil kardeşim araştırmadan kimsenin konusunu kirletme bence çin malı farın tane fiyatı o paylaştığın resimdeki.160 TL ye çin malı sıfır far takımı alabilirsin.Orjinal fiyatına gelince ürün sahibi takımını ve karartılmış halini bu fiyattan veriyor insanlar bu farı karartmak ıçınde çaba harcıyor bunu düşünürsek ayrıca şeffaf farı geçtım buzlu cam farın orjinal valeo olarak parçacıda veya servıste 175 TL tanesi.Şeffaf olan her zaman daha yüksek fiyattan satılır.Ayrıca 80 TL lik ürün depo marka değil ayfar diye bir marka yazıyor yada gva dır deponun urunlerıde pahalı çünkü ancak bu fiyattan çin malı alırsınız çin malı olmasada ancak o kalitede ürün gelir saygılar.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
bana farla ilgili istediğini sor söliyim sana.. GVA marka farlar 80 TL berbat bir aydınlatması var çok kötü Depo marka 110-120 TL adet fiyatı orjinale yakın bi kalitesi var Valeo marka 220-250 TL arası orjinal far fiyatlar firmadan firmya değişiyor. Farlarım VAleo marka çifti sıfır 450 TL gibi sağ sol fiyatı çıkma fiyatlarıda 100 tl tanesi sahibinden.comda inceleyebilirsiniz. ben iki adet valeo fara 150 dedim bu uygun değilse daha uygununu bulup alabilirsiniz. zaten arkadaşlarda özetlemiş bence siz biraz araştırın :)
Düzenleyen tigerland - 02 Aralık 2014 Saat 20:16 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-peugeot-206-siyah-sag-ve-sol-takim-far-ithal-urun-157999392/detay
buyrun tyc çin malı farlar 300 TL aydınlatmasına gelince orası sizin bakış açınıza göre değişir valeo gibi aydınlatmaz kendinizi kandırmış olursunuz. ben mercek dahi yaptım farlara elimden geçti nerdeyse tüm markalar
![]() |
|
![]() |
|
serky54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2014 Konum: 54 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Merhaba farlara 100tl verebilirim Kargo ucreti 30 35 gibi tuttugu icin verebilecegim rakam bu, dusunurseniz donus yapmanizi rica ederim. Hayirli satislar olsun
|
|
![]() |
|
rhombeus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2014 Konum: KDZ.EREĞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
telefon numarası alabilirmiyim??
|
|
![]() |
|
kopiiilcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kopiiilcan
Dostum benimde ihtiyaç im var ama şeklin yok şuan. Ama ilk firsatta alicam kismetse. Aracim siyah çok yakisicaktir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
05438236859
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |