|
Çok ilginç bir sorun, lütfen yardım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Utkucoskunn
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Utkucoskunn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2014 Saat 00:25 |
Öncelikle herkese iyi akşamlar arkadaşlar, çok ilginç bir sorunum var. Aracım 2014 model 3008 allure. Aracımda buğulanmayı gidermek için klimayı ön cama verdiğimde, araç seyir halinde veya duruken farketmiyor, araçtan bir ıslık sesi geliyor. Sesin nereden geldiğini anlmak için kontrol ettiğimde, sesin fitillerin içinden geldiğini farkettim. Sıcak havayı ön cama verdiğimde, fitillerin içinde hava sirkülasyonu oluyor ve ses yapıyor. Fitillere bastırdığımda içinde hava dolaştığını çok rahat anlayabiliyorum. Klimayı normal açınca hiçbir sıkıntı yok sadece ön cama verdiğimde oluyor. Lütfen yardım edin
|
|
Dewil1606
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dewil1606
|
Aracin garantilidir servise gostermekten baska yapabilcem bisey yok
|
|
Utkucoskunn
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Utkucoskunn
|
Teşekkürler,peki nasıl bir yol izlemeliyim. Çünkü aracın tek sıkıntısı bu değil. 1) sürücü kapısı üstünden yağmur yağdığı zaman su damlatıyor 2) airbag veya emniyet gergi kemeri hatası veriyor 3) araç yavaşlerken motordan pırpır sesi geliyor 4) vitesin bulunduğu plastik aksamdan cıtırdama geliyor 5) araç çukurlara girdiği zaman sanki hiç amortisör yokmuş gibi ses geliyor. Aracın başlıca problemleri bunlar ve araç henüz 9000 km de. Markaya olan tüm güvenim sarsıldı bu olaylardan sonra. Servise gittiğim zaman bu problemlerin düzeltilmesini isteyim yoksa farklı bir yolmu izleyin bilemedim. Lütfen yardım edin, olsanız ne yapardınız
|
|
tongucuk
4. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sadece basit bir tahmin dışarıdan kuru bir yaprak girmiş olabilir yada sen farkında olmadan küçük bir çocuk ızgaralar arasına bir madde atmış olabilir eğer yapraksa ön cama vererek son kademede bir süre çalıştır bence eğer düzelmiyorsa arkadaşın dediği gibi aracın garantili hiç kurcalama servise göster
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
pusutr
3. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bence direk servise götürmelisiniz. Hiç kurcalamayın. Onlar halleder.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |