![]() |
|
ARAMIZDA SİGORTACI VARMI ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2014 Saat 11:22 |
Valla abi en iyisi tercih ettiginiz araci servisinde expertiz yaptirmak. Neyi var neyi yok hepsini soylerler. Buna pert olup olamasida dahil
|
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samet valla adamdan şase alırken bile utana sıkıla istedim şimdi bir de ruhsat seri no falan isteyince adam bir şey derse almam güzelim arabayı :)
Ford servisi 250 lira istiyor expertiz için. Sadece Motor ve alt takım olarak baktırırsanız da 150 istiyor ne dersiniz?
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yukarida belirttim ahmet abi. Ruhsat seri numarasindan bakilabilir sigorta sirketinden gecmisine. Sase numarasindan pert bile olsa temiz cikabiliyor. Yukarda yazdim abi |
|
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Tercihten ziyade bunların geçmişini nasıl inceleyebiliriz? ya da İzmir'de gidip bakabilecek biri var mı şu oktavyaya?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Valla benim sahsi fikrim ford focustan yana olurdu dizel oldugundan
|
|
|
|
![]() |
|
Şu ikisinden birini istiyorum artık.
Yardımcı olabilecek biri var mı? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-izmir-bucadan-meraklisina-octavia-1,6-elegans-full-paket-163320702/detay/ http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2007-model-ford-focus-1.6-tdci-144718742/detay/
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Güzel fikirmiş değerlendirilebilir valla. Teşekkürler. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
hocam o işi bile yoluna uyduruyorlar şase numarasında. şasede araç sağlam görünüyor motor nodan pert görünüyor. öyle şeylere bile rastladım. ruhsatta isim ve adresin yazılı olduğu sayfada belge seri numarasını al bu reklamlarda görmüşsündür koalay.com diye bi site var orayı ara aracıma kasko bakıyorum diyerek o numarayı söyle araç plaka ve bilgileriyle. araba kasko oluyormu olmuyormu hemen diyorlar. pertse onu bile söylüyolar. en sağlamı öyle. 5664 hikaye. arkadaşa pert kayıtlı araç aldım şase numarası temiz 5664 de temiz sadece motor nodan çıkıyor.
ama şunuda söylim eğer aracı iyice gösterip termiz olduğuna ve kaydın sadece sigortadan para almak için alındığına emin olursanız 4 de 1 fiyatına pert araç almak benim aklıma yatıyor. piyasası 26 olan bi aracı 13 e almak boşa atılmış bir para değil bence. Düzenleyen samet2461 - 04 Eylül 2014 Saat 11:17 |
|
|
|
![]() |
|
Hboz96 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
Abilerim araç alacağım fakat plakayı sorguladığımda total'de 1100 tllik bir hasar çıktı fakat güvenemiyorum.Şase no ile aracın tramer kaydını bana verebilecek olan varmı ? Pert araç almak istemiyorum.
|
|
Hüseyin Boz
Opel Corsa 1.4 16v 1999 Yakında 206 1.6 16v :) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |