![]() |
|
Hararet Normal mi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
ucanturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2014 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracım bugün conta yakmaktan zor kurtuldu.
Abim Bursa ya giderken yola çıktıktan yarım saat sonra hararet 100 c yi geçmiş. Su takviyesi falan derken yalovada bi tamirciye zor atmış kendini. Termostat değişmiş. Yani dikkat edin ! Aracınız kırmızıda falan dururken hararet 10 c falan artıyorsa tehlike yakın olabilir.
|
|
![]() |
|
ucanturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2014 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Çok teşekkürler rahatladım
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
100 ü geçmiyorsa bir problem yok standart calısması 90-95 arasıdır zaten uzun yolda 85-90 arasına gelir oda serinde
|
|
![]() |
|
cavit cevo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cavit cevo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum
pejo 307 bende de var aynı durum klimayı aç hemen düşer ön fan devreye girer ve 80C gelir aklında bulunsun |
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Normaldir kontagi kapatinca fan dutur. Fanin durmasini beklemenize gerek yok. Eger mitor cok isinmissa 2. Kademe fani da acar ve 2. Kademe acildiginda kontagi kapatsanizda durmaz.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Hararet 100 cc yi geçmiyorsa normaldir. Benim aracımda stop ettiğinde fanda duruyor ben fanın durmasını bekleyip öyle stop ediyorum.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
Herkeze Selamlar , Seyir halinde iken harare 80 C civarında . Işıklarda falan durduğumda 100 C civarına kadar geliyor. Park halinde inip fana baktım çalışıyor mu diye çalıştığını gördüm ama stop ettiğimde hemen durdu. Fanın çalışmaya devam etmesi gerek miyor mu ? Devirdaim yada termostatta sorun mu var yoksa bu değerler 307 için normal mi ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |