![]() |
|
206 hız problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Atix ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2014 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
attığınız konuyu inceledim çok teşekkürler :) baskı balatayı değiştireli daha 1 ay olmadı ondan dolayı olmadığını biliyorum şimdi enjektör temizleme sıvısından sipariş verdim gelince onu deniycem enjektörleri dğiştirmekte çok pahalı olucak bnm için eğer uygun fiyata öneri sunabilecek başka arkadaşlarda varsa sevinirim
|
|
![]() |
|
DreamTeather ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2014 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DreamTeather
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benzer bir sorun ,
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=9167
|
|
http://donence.wordpress.com/
|
|
![]() |
|
Atix ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2014 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle aranıza yeni katıldım dünden beri forumu ilgiyle takip ediyorum..
Benim sorunuma gelirsek 2004 model 206 hdi araca sahibim yaklaşık 3 ay önce aldım aracın normalde çekişi konusunda bi sıkıntım yok fakat uzun yolda araç en ufak bir yokuşa geldiğinde hızı ve çekişi aşırı bir şekilde düşüyor örneğin 150yle giriyorum yol hafif yukarıya eğimli çoğu zaman 90 veya 100le anca çıkabiliyorum bazen vites düşürmek zorunda kalıyorum. arkadaşımda 2006 206 var böyle bi problemi yok aracın gayet iyi bir şekilde gidiyor. bu sıkıntım harici bende araçtan gayet memnunum. benim düşüncem enjektörler veya yakıt pompasından kaynaklı olabilir diye düşünüyorum sizin fikirleriniz nedir ona göre bi çözüm yolu arayacağım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |