![]() |
|
ACİL YARDIM ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||||
cakirbey35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2014 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2014 Saat 10:47 |
||||
Herkese günaydın hayırlı cumalar..
Bildiginiz üzere 206 xs 1.6 110'luk bir aracım var şuan araç orjinal yükseliğinde üzerinde 195*55*R15 lastik ölçüsü var aklıma takılan bir konu var bu araca 5cm yay takarsam nekadar aşağıya düşecektir ve arka torsiyonları nekadar indirsem yeterli olur fotoğraflı olarak yardım edebilecek varsa çok memnun olurum çünkü haftaya bu işlemleri artık bitirmek istiyorum herkese şimdiden çok teşekkür ederim iyi forumlar.
|
|||||
![]() |
|||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
5cm takarsanız 5 cm düşer diye biliyorum ben . Üye araçları 206 bülümünde üyelerimize ait bir çok 206 var çoguda torsiyonu düşürülmüş yaylı araçlar oradan bakabilirsiniz.
|
|||||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||||
![]() |
|||||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
5 cm yaylı bir 206 xs http://img203.imageshack.us/img203/2630/1wn2.jpg
|
|||||
i
![]() |
|||||
![]() |
|||||
cakirbey35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2014 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
||||
peki arka torsiyonları istediğimiz kadar düşürebiliyormuyuz yoksa belli bir ölçüdemi düşüyor?
|
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
||||
+1
|
|||||
![]() |
|||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||||
diş olarak düşüyo diye biliyorum bir diş iki diş düşürdüm diyenleri duymuştum
|
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
||||
önlere 5cm eibach düşünüyorum lastikle çamurluk arasında 2 parmak falan mı mesafe kalır takarsam
|
|||||
![]() |
|||||
||||
öyle bişey olur o civarlarda
|
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
||||
teşekkür ederim sanırım taktıktan sonra kararım netleşecek yetmezse biraz daha basarım herhalde :)
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Sonucu merakla bekliyorum :)
|
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
||||
Tabiki mutlaka fotoğrafları yayınlarım 2 hafta içinde nasipse halledicem, cam filmi, spor yay ve rc spoiler şuan yapılacak olanlar :)
|
|||||
![]() |
|||||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
||||
Bu konuda bende çok fikirdar değilim ancak kararsızsan bence önce 3,5 cm yay tak derim ben. Arka torsiyondan da 1 diş düşür. Eğer tatmin etmezse 5'liklerle değiştirirsin. Tabi bu benim fikrim hatta bende böyle yapmayı düşünüyorum :D
|
|||||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
||||
bende bakıcam artık 5cm yetecek mi, 3.5 işimi görmücek onu biliyorum :) ayarlarım kaçarsa 7cm bile takabilirim
![]() |
|||||
![]() |
|||||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
||||
http://www.peugeotturkey.com/nasil_yapilir.asp?MakaleID=95
burda ses giderilmesi ile alaklı olmuş ama ilk resimdeki şaseyle boşluk arasındaki mesafeye bakın orda ne kadar aşşa iniceni görürsünüz önemli olan szin aracı nekadar basıcanızdan hariç, lastiklerin kaportaya değip değmemesi çamurluk ağızların açtırmanız gerekçek bunuda göz önüne alın sonradan lastik sürtmesi ve hareet halindeyken gümlesi sizi düşündürür bilginiz olsun... çamurluk ağızlarını açtırmasını yağlu çekile fazla bi zaman sürmeden yapıyor bilginiz olsun arkadaşlar...
|
|||||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
||||
5cm spor yay takarsam lastik kaportaya sürtermi ki ? belirttiğim gibi orjinal jant ve lastik ölçüleri mevcut aracımda
![]() |
|||||
![]() |
|||||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
||||
lastk araç basıldıkça çamurluktan yukarı doğru yani içeri geçiyor ve çamurluk içerde dahada dar oluyor hocam o yuzden surtme oluyor onuda göz onunda bulundurman için dedim. ve ayrıca spor yay takıcan için demedim arka torsiyonlar aşırı düşürülürse diye dedim ama 5 cm düşürülüpde iki tarafı eşitleyince sıkıntı yaşıyanlara daha bu forumda denk gelmedim :)
|
|||||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
||||
yok aşırı düşürmeyeceğim, önlerle aynı hizada olacak arka taraf
|
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |