Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ACİL YARDIM !

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Modifiye ve Tuning Bilgileri
Forum Tanımlaması: performans arttırıcı işlemler ve parcalarla ilgili gerekli bilgiler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=35033
Tarih: 23 Nisan 2025 Saat 16:37
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: ACİL YARDIM !
Mesajı Yazan: cakirbey35
Konu: ACİL YARDIM !
Mesaj Tarihi: 09 Mayıs 2014 Saat 10:47
Herkese günaydın hayırlı cumalar..

Bildiginiz üzere 206 xs 1.6 110'luk bir aracım var şuan araç orjinal yükseliğinde üzerinde 195*55*R15 lastik ölçüsü var aklıma takılan bir konu var bu araca 5cm yay takarsam nekadar aşağıya düşecektir ve arka torsiyonları nekadar indirsem yeterli olur fotoğraflı olarak yardım edebilecek varsa çok memnun olurum çünkü haftaya bu işlemleri artık bitirmek istiyorum herkese şimdiden çok teşekkür ederim iyi forumlar.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Burak
Mesaj Tarihi: 09 Mayıs 2014 Saat 10:51
5cm takarsanız 5 cm düşer diye biliyorum ben . Üye araçları 206 bülümünde üyelerimize ait bir çok 206 var çoguda torsiyonu düşürülmüş yaylı araçlar oradan bakabilirsiniz.

-------------
Zalım Quik Oyun Bozan ...

Mesajı Yazan: yawruaslan
Mesaj Tarihi: 09 Mayıs 2014 Saat 12:47
5 cm yaylı bir 206 xs http://img203.imageshack.us/img203/2630/1wn2.jpg

-------------
i my quick !

Mesaj Tarihi: 09 Mayıs 2014 Saat 13:09
Orjinalini yazan: Burak Burak Yazdı:

5cm takarsanız 5 cm düşer diye biliyorum ben . Üye araçları 206 bülümünde üyelerimize ait bir çok 206 var çoguda torsiyonu düşürülmüş yaylı araçlar oradan bakabilirsiniz.

peki arka torsiyonları  istediğimiz kadar düşürebiliyormuyuz yoksa belli bir ölçüdemi düşüyor?

Mesaj Tarihi: 09 Mayıs 2014 Saat 13:09
Orjinalini yazan: yawruaslan yawruaslan Yazdı:

5 cm yaylı bir 206 xs http://img203.imageshack.us/img203/2630/1wn2.jpg

+1

Mesaj Tarihi: 09 Mayıs 2014 Saat 14:24
diş olarak düşüyo diye biliyorum bir diş iki diş düşürdüm diyenleri duymuştum

-------------

Mesaj Tarihi: 09 Mayıs 2014 Saat 15:12

önlere 5cm eibach düşünüyorum lastikle çamurluk arasında 2 parmak falan mı mesafe kalır takarsam

Mesaj Tarihi: 09 Mayıs 2014 Saat 15:18
Orjinalini yazan: cakirbey35 cakirbey35 Yazdı:

önlere 5cm eibach düşünüyorum lastikle çamurluk arasında 2 parmak falan mı mesafe kalır takarsam

öyle bişey olur o civarlarda

-------------

Mesaj Tarihi: 09 Mayıs 2014 Saat 16:06

teşekkür ederim sanırım taktıktan sonra kararım netleşecek yetmezse biraz daha basarım herhalde :)

Mesaj Tarihi: 09 Mayıs 2014 Saat 16:48

teşekkür ederim sanırım taktıktan sonra kararım netleşecek yetmezse biraz daha basarım herhalde :)

Sonucu merakla bekliyorum :)

-------------

Mesaj Tarihi: 09 Mayıs 2014 Saat 19:48

Sonucu merakla bekliyorum :)

Tabiki mutlaka fotoğrafları yayınlarım 2 hafta içinde nasipse halledicem, cam filmi, spor yay ve rc spoiler şuan yapılacak olanlar :)

Mesajı Yazan: emre_akdag
Mesaj Tarihi: 09 Mayıs 2014 Saat 19:49
Bu konuda bende çok fikirdar değilim ancak kararsızsan bence önce 3,5 cm yay tak derim ben. Arka torsiyondan da 1 diş düşür. Eğer tatmin etmezse 5'liklerle değiştirirsin. Tabi bu benim fikrim hatta bende böyle yapmayı düşünüyorum :D

-------------
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA

Mesaj Tarihi: 09 Mayıs 2014 Saat 19:54
Orjinalini yazan: eksper_emre16 eksper_emre16 Yazdı:

Bu konuda bende çok fikirdar değilim ancak kararsızsan bence önce 3,5 cm yay tak derim ben. Arka torsiyondan da 1 diş düşür. Eğer tatmin etmezse 5'liklerle değiştirirsin. Tabi bu benim fikrim hatta bende böyle yapmayı düşünüyorum :D

bende bakıcam artık 5cm yetecek mi, 3.5 işimi görmücek onu biliyorum :) ayarlarım kaçarsa 7cm bile takabilirim LOL

Mesajı Yazan: kuscu38
Mesaj Tarihi: 10 Mayıs 2014 Saat 13:12
http://www.peugeotturkey.com/nasil_yapilir.asp?MakaleID=95

burda ses giderilmesi ile alaklı olmuş ama ilk resimdeki şaseyle boşluk arasındaki mesafeye bakın orda ne kadar aşşa iniceni görürsünüz önemli olan szin aracı nekadar basıcanızdan hariç, lastiklerin kaportaya değip değmemesi çamurluk ağızların açtırmanız gerekçek bunuda göz önüne alın sonradan lastik sürtmesi ve hareet halindeyken gümlesi sizi düşündürür bilginiz olsun... çamurluk ağızlarını açtırmasını yağlu çekile fazla bi zaman sürmeden yapıyor bilginiz olsun arkadaşlar...

-------------
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® ***

Mesaj Tarihi: 10 Mayıs 2014 Saat 13:18
Orjinalini yazan: kuscu38 kuscu38 Yazdı:

http://www.peugeotturkey.com/nasil_yapilir.asp?MakaleID=95

burda ses giderilmesi ile alaklı olmuş ama ilk resimdeki şaseyle boşluk arasındaki mesafeye bakın orda ne kadar aşşa iniceni görürsünüz önemli olan szin aracı nekadar basıcanızdan hariç, lastiklerin kaportaya değip değmemesi çamurluk ağızların açtırmanız gerekçek bunuda göz önüne alın sonradan lastik sürtmesi ve hareet halindeyken gümlesi sizi düşündürür bilginiz olsun... çamurluk ağızlarını açtırmasını yağlu çekile fazla bi zaman sürmeden yapıyor bilginiz olsun arkadaşlar...

5cm spor yay takarsam lastik kaportaya sürtermi ki ? belirttiğim gibi orjinal jant ve lastik ölçüleri mevcut aracımda Confused

Mesajı Yazan: kuscu38
Mesaj Tarihi: 10 Mayıs 2014 Saat 14:35
lastk araç basıldıkça çamurluktan yukarı doğru yani içeri geçiyor ve çamurluk içerde dahada dar oluyor hocam o yuzden surtme oluyor onuda göz onunda bulundurman için dedim. ve ayrıca spor yay takıcan için demedim arka torsiyonlar aşırı düşürülürse diye dedim ama 5 cm düşürülüpde iki tarafı eşitleyince sıkıntı yaşıyanlara daha bu forumda denk gelmedim :)

-------------
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® ***

Mesaj Tarihi: 10 Mayıs 2014 Saat 16:16
Orjinalini yazan: kuscu38 kuscu38 Yazdı:

lastk araç basıldıkça çamurluktan yukarı doğru yani içeri geçiyor ve çamurluk içerde dahada dar oluyor hocam o yuzden surtme oluyor onuda göz onunda bulundurman için dedim. ve ayrıca spor yay takıcan için demedim arka torsiyonlar aşırı düşürülürse diye dedim ama 5 cm düşürülüpde iki tarafı eşitleyince sıkıntı yaşıyanlara daha bu forumda denk gelmedim :)

yok aşırı düşürmeyeceğim, önlerle aynı hizada olacak arka taraf

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net