![]() |
|
206+ Far Karartma. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2014 Saat 18:43 |
Sordum servise yok diyorlar tırnakları felan bilmiyorum net birşey olsa alacağım ama. |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cok benziyorlar bence bir arastırın, olabilir gibi geliyor.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
206 Olmuyor. 207 farları 206+dan farklı diye biliyorum.. |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
206 farları + ya da olmuyor mu? olmuyorsa 207 farı mı oluyor? ben de + olarak bulamadım.
|
|
|
|
![]() |
|
206 için var. 206+ için varsa yardımcı olun anında alacağım. |
|
![]() |
|
model olarak hatırlamıyorum ama karartılmıs farlarım satılık diye ilanlar hatırlıyorum.
|
|
|
|
![]() |
|
206+ İçin göremedim eminmisiniz? |
|
![]() |
|
bazen bizim forumda da karartılmıs cıkma farlar olabiliyor, bir arama yapın.
Düzenleyen herry - 01 Mayıs 2014 Saat 11:33 |
|
|
|
![]() |
|
Değerli arkadaşlarım, lütfen bu konuyu kapatın herkese yorumlarından, yönlendirme ve düşüncelerinden ötürü teşekkür ederim.
ben bu işten vazgeçtim far elimizde kalacak.. sakat iş :D Acayip sağlam yapmışlar sökülünce parçalanma ihtimalide var.. 206+ için uygun değil ya 2 far alıp zar atacağım, ya da halihazırda üstündekine yapamam. sürekli araç lazım farın kırıldığını kabul edelim ortada kaldık. |
|
![]() |
|
Ender DOĞAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 170 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ender DOĞAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla arkadaşlar bende bu işlerimi yaptım evde silikon var sanıryordum donmuş açarken biraz zorlandım ama sorun olmadı evet içini açıp 220 kum zımpara ile zımparaladım güzel oldu sonra bi güzel sildikten sonra mat siyah a boyadım ama işlem burda kaldı :) bakalım artık silikon alınca kapatıcam inşallah güzelce kapatabilirim :)
|
|
![]() |
|
Salih güzel anlatmıs ek olarak, mat siyaha boyamadan evvel güzel bir zompara yap eski parlak boyayı iyice sok, sonra mat spreyle boya ki dökülme olmasın. silikonla güzelce kapattıktan sonra hic bir sorun olmaz. |
|
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
içerden ve dışartan karartanlar var dışardan karartma olayı basit ve kolay ancak dışardan karartmayı herkeze yaptırmayın salih abinin yazdıgı gibi işini iyi yapan birine yaptırın aynı işlemleri yapcak oda zaten
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar forumda bir araçta gördüm ama sanırım sahibi burda değil soramıyoruz.
Ön farlarımı karartmak istiyorum bir kişi buldum yaparım diyor.. riskleri nedir? ön farların çevresi sanki parlak folyo ile kaplanmış nasıl boyanır yanlış hatırlamıyorsam bantlayıp boyayacağım dedi galiba far içleri için dedi herneyse. sevgili arkadaşlarım görüşleriniz ve önerileriniz benim için çok önemli.. saygılarımla. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |