206+ Far Karartma.
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206+
Forum Tanımlaması: Peugeot 206+, 206 serisinin devamıdır. 2010-2012 yılları arasında üretilmiştir.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=34898
Tarih: 04 Ağustos 2025 Saat 04:36 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: 206+ Far Karartma.
Mesajı Yazan: Guests
Konu: 206+ Far Karartma.
Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2014 Saat 19:33
Arkadaşlar forumda bir araçta gördüm ama sanırım sahibi burda değil soramıyoruz.
Ön farlarımı karartmak istiyorum bir kişi buldum yaparım diyor..
riskleri nedir?
ön farların çevresi sanki parlak folyo ile kaplanmış nasıl boyanır yanlış hatırlamıyorsam bantlayıp boyayacağım dedi galiba far içleri için dedi herneyse.
sevgili arkadaşlarım görüşleriniz ve önerileriniz benim için çok önemli..
saygılarımla.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Burak
Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2014 Saat 21:52
içerden ve dışartan karartanlar var dışardan karartma olayı basit ve kolay ancak dışardan karartmayı herkeze yaptırmayın salih abinin yazdıgı gibi işini iyi yapan birine yaptırın aynı işlemleri yapcak oda zaten
------------- Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
Mesajı Yazan: herry
Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2014 Saat 22:09
307bursa Yazdı:
öncelikle farlar araçtan ayrılacak sonra ön cam ile arka taraf ayrılacak sonra içteki metal parlak kısım mat siyaha boyanıp tekrardan güzelce silikonlanıp kapatılacak işini iyi ytapan biri ise bi sorun yaşamazsın önemli olan farlar toplanırken güzelce silikonlanıp toplanması sonra buhar yapmasın |
Salih güzel anlatmıs ek olarak, mat siyaha boyamadan evvel güzel bir zompara yap eski parlak boyayı iyice sok, sonra mat spreyle boya ki dökülme olmasın. silikonla güzelce kapattıktan sonra hic bir sorun olmaz.
------------- Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
Mesajı Yazan: Ender DOĞAN
Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2014 Saat 23:58
Valla arkadaşlar bende bu işlerimi yaptım evde silikon var sanıryordum donmuş açarken biraz zorlandım ama sorun olmadı evet içini açıp 220 kum zımpara ile zımparaladım güzel oldu sonra bi güzel sildikten sonra mat siyah a boyadım ama işlem burda kaldı :) bakalım artık silikon alınca kapatıcam inşallah güzelce kapatabilirim :)
|
Mesaj Tarihi: 01 Mayıs 2014 Saat 10:17
Değerli arkadaşlarım, lütfen bu konuyu kapatın herkese yorumlarından, yönlendirme ve düşüncelerinden ötürü teşekkür ederim.
ben bu işten vazgeçtim far elimizde kalacak.. sakat iş :D Acayip sağlam yapmışlar sökülünce parçalanma ihtimalide var.. 206+ için uygun değil ya 2 far alıp zar atacağım, ya da halihazırda üstündekine yapamam. sürekli araç lazım farın kırıldığını kabul edelim ortada kaldık.
|
Mesaj Tarihi: 01 Mayıs 2014 Saat 11:31
bazen bizim forumda da karartılmıs cıkma farlar olabiliyor, bir arama yapın.
|
Mesaj Tarihi: 01 Mayıs 2014 Saat 15:56
herry Yazdı:
bazen bizim forumda da karartılmıs cıkma farlar olabiliyor, bir arama yapın.
|
206+ İçin göremedim eminmisiniz?
|
Mesaj Tarihi: 01 Mayıs 2014 Saat 15:57
model olarak hatırlamıyorum ama karartılmıs farlarım satılık diye ilanlar hatırlıyorum.
|
Mesaj Tarihi: 01 Mayıs 2014 Saat 16:03
herry Yazdı:
model olarak hatırlamıyorum ama karartılmıs farlarım satılık diye ilanlar hatırlıyorum.
|
206 için var. 206+ için varsa yardımcı olun anında alacağım.
|
Mesaj Tarihi: 01 Mayıs 2014 Saat 16:09
206 farları + ya da olmuyor mu? olmuyorsa 207 farı mı oluyor? ben de + olarak bulamadım.
|
Mesaj Tarihi: 01 Mayıs 2014 Saat 16:33
herry Yazdı:
206 farları + ya da olmuyor mu? olmuyorsa 207 farı mı oluyor? ben de + olarak bulamadım.
|
206 Olmuyor. 207 farları 206+dan farklı diye biliyorum..
|
Mesaj Tarihi: 01 Mayıs 2014 Saat 17:26
cok benziyorlar bence bir arastırın, olabilir gibi geliyor.
|
Mesaj Tarihi: 01 Mayıs 2014 Saat 18:43
herry Yazdı:
cok benziyorlar bence bir arastırın, olabilir gibi geliyor.
|
Sordum servise yok diyorlar tırnakları felan bilmiyorum net birşey olsa alacağım ama.
|
|