![]() |
|
307 HARARET |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hakan574 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2014 Konum: k.maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2014 Saat 13:15 |
MERHABA ARKADAŞLAR 2002 MODEL 307 KULLANICISIYIM. ARACIM ÇOK ÇABUK 90 C BULUYOR. YAKLAŞIK 1 KM GİTTİKTEN SONRA.TAMİRCİYE SORDUM İSTENİLEN SICAKLIĞA ÇABUK ERİŞİYORMUŞ DEMEKKİ ÇOK İYİ DEDİ. AMA YARIN HAVALAR ISININCA DAHA ÇABUK KAYNAYACAK. NORMAMİ BİLMİYORUM. YÖNTEMİ VARSA PAYLAŞIN LÜTFEN
|
|
TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
|
ayna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2013 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı durum bendede var 1 km gitmeden 80 oluyor.hareket etmeye devam edersem 80 de sabitliyor ve durduğumda rolantide çalışırken 100'e kadar çıkıyor daha sonra hareket edince tekrar düşüyor.2 ayrı tamirciye gösterdim sorun yok dedi ikiside.peugeotlar çabuk ısınır normal felan dediler.büyük ihtimal seninkindede sorun yoktur.
|
|
![]() |
|
cavit cevo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cavit cevo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hararet bn de aynı sorun yok giderken 80 dururken şehir içi 100 ve fan 1. kademe giriyor
böyleyse normal kardeşim |
|
![]() |
|
hakan574 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2014 Konum: k.maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
AYNEN DEDİĞİNİZ GİBİ TEŞEKKÜRLER İLGİLENDİĞİNİZ İÇİN
|
|
TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
|
ayna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2013 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
aynen benim durumda öyle..
|
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
soğutma sistemini ve suyunu bir kontrol ettirin. Kaliteli antifiriz kullanmaya çalışın, zira normal suyun ve adi antifirizin sıcaklık taşıma-iletme değerleri düşüktür. benim araçta normal su varken hararet 90-100 arası gidip geliyordu, soğutma sistemini boşaltıp temizledik, castroll organik antifiriz koyduk ortalama 10 derece civarında sıcaklık düştü. bu arada benzinli araçlarda ideal yanma sıcaklığı 92 derecedir. bazı forumlarda arabalarının daha düşük sıcaklıkta çalıştığını iddia edenlerin aslında hararet göstergelerinde problem vardır:)
|
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
|
İBRAHİM ASİL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Şereflikoçhisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 195 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İBRAHİM ASİL
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim407 1.6hdi dede aynı soru aklıma geldi formda arkadaşlara sordum dışarda ustalara sordum normal dediler araç yürüsün 90 dereceye cıkıyo yazın inş diyarbakırda sorun yaptırmaz
|
|
Asil :)
|
|
![]() |
|
Tskler herkese ama byhack in yorumu mantikli geldi dedigi gibi yapmak lazim.diye dusunuyorum deneyecem herkese tskler arkadaslar
|
|
TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
|
Bende castrol koydurdum:) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |