![]() |
|
Hararet |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
murat222 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bende yaşadım aynı olayı |
|||
yorgun doğdum dinlenmek için yaşıyorum....
|
|||
![]() |
|||
zr'lmn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
||
arabanın 10 bin km önce bütün ağır bakımları yapılmış faturaları mevcut. devirdaim değişmiş. hani normal bir durum mu yoksa servise koşmam gereken bir durum mu ?
|
|||
![]() |
|||
zr'lmn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
||
ne yaptın pekı :)) çözüm yolu nedir ?
|
|||
![]() |
|||
rahmi 206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2014 Konum: artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rahmi 206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
eğer 100'ü geçmiyor ve fan açıyorsa araç,bence telaşlanacak,servise koşacak bir durum yok.şehir içi kısa mesafede ve özellikle dur-kalk'larda hararetin kısa sürede yükselmesi pugeot gibi bir araç için anormal bir durum değil bana göre.bahsettiğiniz aracı stop ettikten 15 dakika veya yarım saat sonra çalıştırdığınızda hararetin 90-100'lerde gezmesi (muhtemelen aracı çalıştırdığınızda direkt olarak fanı açıyordur)bende de zaman zaman oluşan bir durum.dikkatimi çeken şey;aracım fan açmak üzereyken ama henüz fan devreye girmeden aracımı stop edip 15 veya 30dk sonra çalıştırdığımda meydana gelmesi,bunun haricinde öyle bir durumla karşılaşmadım
|
|||
206 roland garros
|
|||
![]() |
|||
||
teşekkürler peugeot u ilk defa kullandığım için telaşlanıyorum |
|||
![]() |
|||
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
||
Benim araç kışın 90'ı çok nadir geçiyor, yazın da sıkışık trafikte 90'a dayanıyor, yukarı pek çıkmıyor.
|
|||
206 1.4 + LPG
|
|||
![]() |
|||
mamaju ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2014 Konum: ankar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
||
BENİM 1998 306 1.6 GRILLİFE HORTUM ŞİŞİRİYO VE HARARET SÜREKLİ 90-100 ARASI :d NE YAPAYIM
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |