|
PTGaleriye Üye Araçları Eklenecek! [YAYINDA] |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 3456> |
Yazar | |
murat222
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok güzel bi düşünce
|
|
yorgun doğdum dinlenmek için yaşıyorum....
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güzel bir çalışma şimdi gönderdim bnde resimleri ;)
|
|
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çalışmaya devam günceli,
Son 3 gün arkadaşlar :) sonra aylarca beklersiniz :)) |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
masaüstü resmin güzelmiş sensei :D
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
:D görünmeyen yeri daha güzel :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Resmen dışlandık bu uygulamadan vay arkadaş :( bende çaktırmadan o resimleri galeriden sileyim de görün siz :)
|
|
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
:)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eski aracımızı yollasak pug olanından odamı olmuyo sensei :)
|
|
|
|
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
oluyor oluyor :D yollayın bende Kontesi koyacağım zaten Lambo buraya olmaz dimi :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
barishrocker
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Benim mail çok dağınık oldu kusura bakmayın. Yoğunum biraz kafa dağınık, mail de öyle oldu |
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
Burak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gönderdim saygılar :)
|
|
|
|
kaf kef
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: maçavyımop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
başkan 16 marttan sonra göndersek resimleri olmazmı?
|
|
İki tanık var biri dilimdir biride dürüst kalemim, ihanet etmez sözüm kağıda ve halim RABBA teslim.
|
|
semus
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende gönderdim üstad
|
|
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Semus - bitter - burak - barishrocker,
tamamdır mailler bende, arkadaşlar acil durum nedeniyle 16 mart yayın tarihi kesin, resim kabulü bu gün 17:00 a kadar dır, bu günden sonraki resimlerde kabuldür. yayın tarihi belirsizdir.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
olur ama yayın tarihi belli değil malesef,
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
Burak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
17:01 olmazmıı :)
|
|
|
|
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yok olmaz, 17:30 da ofisten ayrılacam :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
kaf kef
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: maçavyımop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben daha resim yuklemeyi bilmiyorum :( bu akşam ugrasacam resimleri çektim inşallah akşama yuklenmıs olur
|
|
İki tanık var biri dilimdir biride dürüst kalemim, ihanet etmez sözüm kağıda ve halim RABBA teslim.
|
|
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Siteye yüklemeyeceksiniz,
Mail olarak mazizv@yandex.com adresine araç tanıtım yazısı ile birlikte yollayacaksınız. Sizinki diğer yayın tarihine kalacak anlaşılan :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
kaf kef
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yok kardeşim gönderdim şimdi beni de ekle listeye mailleri tekrar kontrol et :) azizim
|
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 3456> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |