![]() |
|
Aracımı yokuş aşağı bırakınca yağ akıtmış |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Mbiwa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2014 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mart 2014 Saat 09:55 |
||
Aracımı kaldırıma park etmiştim aracın ön kısımı yokuş aşağı kalıyordu sağ ön lastiği oldugu bölümden yağ kaçırmış düz yola bırakınca hiç bir sorun yok. neden olabilir sizce bu? yada yağ kaçırmadı yıkadığım zaman biriken pisliklermi akmış olabilir nasıl anlarım bunu? Pejo 206 aracım
Düzenleyen Mbiwa - 07 Mart 2014 Saat 09:55 |
|||
![]() |
|||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
araçlar karıştı dün akşam bi 406 gördümde o zannettim neyse :) fren hortumlarına bir bakın onlardan gelmiş olabilir! birde yağ filtresi yenimi değişti? eğer yeni değiştiyse orjinal filtre takmamış olabilirler oda yapabilir!!!
Düzenleyen kuscu38 - 07 Mart 2014 Saat 10:03 |
|||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|||
![]() |
|||
Mbiwa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2014 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
||
Yeni değişmedi filtreler 5 bin km önce değişti hepsi. Fren hortumu anlamam o kadar görsemde tanımam ki :)
|
|||
![]() |
|||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
||
jantın iç kısmından belli olur... ama benim tahminim arac düzde olsa yokuş aşşağıda olsa kaçırma herzaman olur bence başka bir şey var dediklerinizde...
|
|||
206 XS Tu5 Motor...
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
vites keçesinden olabilir
|
|||
![]() |
|||
||
bak bu aklıma gelmedi eyvallah abi hatırlatma için. yokuş aşşağı olduğunda araç keçelerde deforme varsa kaçak yapma ihtimali yüksektir. ama çok az bi kaçak olur önemli değildir okadar ama zamanla içinde kalmazsa şanzımanı adamın eline verir...
![]() ![]() ![]() |
|||
206 XS Tu5 Motor...
|||
![]() |
|||
||
Araştırcam bu viteskeçesini otomatik değil araba ama vitesler zaten iman gücüyle anca atıyor
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() |
|||
206 XS Tu5 Motor...
|||
![]() |
|||
||
Peki sanayiye gidip ustanın birine vites keçesi yağ kaçırıyor değişcek desem ne kadara patlar istanbulda
|
|||
![]() |
|||
||
ist'da nerdesin?
|
|||
206 XS Tu5 Motor...
|||
![]() |
|||
||
K.çekmece
|
|||
![]() |
|||
||
bence o şekilde sormada sanayiye gittiğinde. aracımda yağ kaçağı var tam olarak nerden olduğunu bilmiyorum şanzımandan olabilir vites geçişlerinde zorlanma var dersen( yukarda öle yazmışsın) daha net bir şey söylerler.
|
|||
206 XS Tu5 Motor...
|||
![]() |
|||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
||
Bence bir daha yokuşa park et bir daha bak en azından bir yerlerde kalanlar mı dökülmüş yoksa gerçek bir problem mi var anlaşılır...
|
|||
![]() |
|||
||
siz ilk defamı gördünüz yağ olduğunu yoksa süreklimi eğer ilk defa gördüyseniz arkadaş haklı başka bi yere daha park edin temiz olmasına dikkat edin yerin!!!
|
|||
206 XS Tu5 Motor...
|||
![]() |
|||
||
2 hafta falan oldu göreli ama umursamadım bugun kafama takılan cogalmış gibiydi yada bana öyle geldi ama yüzde 99 sorun vardır cok şanşsız biriyimdir.) Genede başka bir yerde deniyeceğim.
|
|||
![]() |
|||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hocam yağ kaçağı varsa düzü yokuşu yoktur bence.
|
|||
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|||
![]() |
|||
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
||
Mrb..dun muayeneyeden gecemedim
Sağ ve sol fren hortumlarinda çatlak var dediler..sonra ustaya goturdum..isçilik dahil 130 TL tutar dediler..uygun mu sizce..araç 206 xr otomatik..bu fren hortumları catlarsa ne olur peki..pek anlamam araçlardan..tesekkurler |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |