![]() |
|
Malul ve Engellilerin Araç Alımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mart 2014 Saat 23:19 |
Arkadaşlar umarım konuyu doğru yere açmışımdır bir konu hakkında bilginize ihtiyaç duydum kayınpederim %90 özürlü (diyaliz hastası,kalp,şeker,tansiyon) daha önce bu şekilde vergi indiriminden yararlanan var mı nasıl prosedür gerekiyor bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Aklımda Ford Focus Titanium X veya Honda Civic 1,6 var ama bakıcaz artık.
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yalnış bilmiyorsam bu özürlülere yönelik araçlardan alabilmek için alacak kişinin bedensel bir özrü olması gerek kalp şeker dializ gibi hastalıklar özür kapsamına girmiyor bedensel özür (sakatlık bir veya daha fazla uzuv eksikliği ) gibi özürler geçerlidir
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Kayınpederiniz ve %90 ve üzeri raporu ile istediğiniz bir araç bayisine gideceksiniz, 1600cc'ye kadar olan istediğiniz aracı ötv vergisi ödemeden alacaksınız. Yalnız araç kayınpederinizin üzerine olacak.
|
|
Peugeot 206 Generation BVA
|
|
![]() |
|
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
Sıkıntı yok onun üstüne olması 5 sene sonra üzerime alabilecekmişim ama benim merak ettiğim her araç için geçerli olurmu yoksa onu servisten mi öğreneceğim.
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
engel raporu olacak hastaneden bu rapor ile istediğiniz aracı alabiliyosunuz araç engelli olan kişinin adına kayıtlı oluyo ve bu araçların 5 yıl satışı yapılamıyo diye biliyorum
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
tahasav ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Kardeşimin bedensel engeli var bu konuyu arastirmistim . oncelikle kayinpederinize geçmiş olsun . %90 ozuru var fakat bu özür hafif olarak mi yoksa agir olarak mi geciyo bunun önemi var . Size verilen raporda %90 Agir engelli yada özürlü yaziyorsa ÖTV indiriminden faydalanabilirsiniz fakat agir engelli yazmiyorsa yani hafif yaziyorsa faydalanamazsiniz
|
|
106 Quicksilver ( Loading )
|
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
%90 ve hafif engelli olmak ? Arkadaşım 1600 cc'ye kadar istediğin otomobili ötv muafiyetiyle alabilirsiniz. |
|
Peugeot 206 Generation BVA
|
|
![]() |
|
tahasav ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Abi bilmediğiniz konularda niye inatlasiyosunuz anlamıyorum . evet kardeşimin %80 ama hafif engelli diye geçiyor .
|
|
106 Quicksilver ( Loading )
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |