|
forum hakkında bilgi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ctrctn
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2008 Konum: kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2008 Saat 17:38 |
peugeot turkey forum hakkında bizleri (veya beni) biraz bilgilendirirmisiniz. Forumda dolaştım ama bu tarz bir bilgiye ulaşamadım (vardı da ben bulamadıysam bu benim ayıbımdır kusura bakmayın, cahillik zor iş) örneğin forumu kim açtı kimin ne zamandan beri var gibi abuk subuk sorular aklıma geldi sorayım dedim. birde il temsilciliği gibi bir konu vardı, ne demek ve ne yapğılması gerekiyor kısacası bu nasıl bi şey.... saygılar
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
FORUMU BEN GOKHAN VE SERHAT ACTIK DAHA SONRA SENCEER KATILDI ARAMIZA YONETIM OLARAK
FORUM SAHIBI HEPMIZIZ ARKADASLAR SENIN BENIM DIYE BIR SEY YOK OLAMAZDA ZATEN BURADA BIR AILE GIBIYIZ FORUM 18 - Mart - 2008 TARIHINDE ACILDI HANGI ILDE IKAMET EDIYORSUN KARDESIM ? |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Peugeot Türkiye Türkiye'nin İlk Marka Sitesidir.Ve Dolayısıyla İlk Peugeot Fan Clubu'dur...
İlk Açıldıgımız'da İnternet Adresimiz Farklı İdi...
Yani Yeni Bir Oluşum Değiliyiz.Türkiyenin İlk Peugeot Sitesiyiz.
Bölge Temsilciliği İçin Hangi İlde Oldugunuzu Belirtin Hepberaber Yardımcı Olalım.
(Konu Üyelerimizi tanıyalım bölümünden İstek,Öneri,Sorunlar Bölümüne Taşınmıstır.)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ihtiyaç varsa üsküdar teemsilcisi olabılırım
|
|
ctrctn
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2008 Konum: kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşeükkür ederim yanıtlarınız için. resmi peugeot forum sitesiyiz demiştiniz peugeot türkiye ile bir bağlantısı varmı diye soru daha sorayım. bursada ididm ama şimdi kütahyadayım ve kütahya da olacağım sevgiler kardeşlerim. kütahya için il temsilciliğini ayrıntılarıyla çıklarmısınız.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Resmi Peugeot Forum Siteyiz Demedik
Türkiye'nin İlk Marka dolayısı ile İlk Peugeot Sitesiyiz Dedik.
Fransa'da Peugeot Merkezi Olumlu Temaslarımız Devam Ediyor.İnşallah Peugeot'un Türkiye'de Resmi Fan Sitesi Olmamıza Az Kaldı.
Bunun Dışın'da En Köklüsü,En Eskisi Biziz.
Ve Ayrıca Henüz Yeniden Start Aldık.Peugeot Türkiye Üyesi Olmanın Avantajını Zaman İçin'de Övünerek Sizlere Yaşatmak İçin Elimiz'den Geleni Yapıyoruz.Şimdilik Üye Alımlarımız Açık Olmakla Beraber Yakında Durdurulacaktır.
Keyifli Forumlar.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bölge Temsilciliği Konusun'da Yakında Tarafınıza Dönülecektir.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |