![]() |
|
Hız sınırı artık 70 kilometre değil! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2014 Saat 23:32 |
|
Düzenleyen Alicilik - 19 Şubat 2014 Saat 23:32 |
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
vuhhuuuuuuuuuvv
![]() |
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Radar tabelasında 70 yazarken 50 ile gidenler artık 70e çıkar umarım ![]() |
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
inşaallahhhhh
bizim e-5 de öle 70 yazıyordu adamlar 40-50 hızlı gidenlerde radar kemerini gördümü ani fren sonra kaza = ) halbuki 100-150 metreden okuyor plakayı :D |
||
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
İyi haber en azından artık ara sokaklarda hız cezası yemeyiz :D
|
||
![]() |
||
faldov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2013 Konum: ISPARTA-32 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
|
Düz yolda okuma mesafesi 2 km'ye kadar çıkabiliyor.Kardeşimden biliyorum denetimlerde 2 km mesafeden hızı ölçüyoruz demişti.
|
||
Peugeot 206 HDİ Fever- 2006
|
||
![]() |
||
|
Mobil radar için galiba ? Bu sabitler o kadar mesafe ölçeceğini sanmam açıları belli. |
||
![]() |
||
|
aynen kemerlerde kamera lar açılı koyuluyor arkadaşın bahsettiği sanırım trafik ekip otolarında seyyar konumlandırılan radar kameraları heralde
|
||
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
sonunda..
|
||
![]() |
||
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
|
Insan sunu daha once cikarir yasayi 86 km hizla radara girdim 343 tl ceza yedim adam otobus duraginin dibine saklanmis ceza yedigim yol harikalar diyarinda arka yolda 50 km hiz siniri var o yolda
|
||
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr
|
||
![]() |
||
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ne zaman yedin iyiki bana denk gelmemiş :D
|
||
carpe diem
206+ HDI |
||
![]() |
||
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
|
1 ay olmadı hocam kapanan adliye sarayı ile harikalar diyarının arasındaki yol
bir de o tarafta iseniz ayaş yoluna biraz dikkat edin sabah ve akşam iş saatlerinde organizeye gelmeden shell benzinliğinin orda bekliyorlar belki denk gelmişinizdir.
|
||
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr
|
||
![]() |
||
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|
limitler arttı diyip basmayın yinede. unutmayın limitler artmadı, belediyelerin arttırma limiti arttırıldı. 70 yazan yerde hala 70 hız sınırı :)
|
||
![]() |
||
![]() |
||
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
|
belediye otobüslerinin durduğu terminal gibi bi yer var orada kuzenim oturuyor oralarda geziyorum normal olarak iyi yakalanmamışız
|
||
carpe diem
206+ HDI |
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
Bu sabah radyoda dinledim daha onaylanmadı bu bir, diğeri de Bitter Onur'un dediği gibi 90 km son nokta, yüzdesiyle falan 90 yani 91 olduğunda cezayı yiyoruz.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
bu da kesmez...
|
||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
||
![]() |
||
şimşek 307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 555 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı şimşek 307
|
bu haber doğrumu değilmi bu ülkede bunada güven olmaz. polis kafasına göre isterse cezayı kesiyor.
|
||
Benim sürdüğüm hɑyɑtın geri vitesi yok !! Geçmişi sɑdece dikiz ɑynɑsındɑn izliyorum.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |