![]() |
|
Km de 80 Kuruş yakiyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ozzy_0703 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2014 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozzy_0703
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 22:28 |
Iyi aksamlar arkadaşlar peugeot 106 Quicksilver aracim var aracta lpg yok ve kmde 80 kurus yakiyorum uzunyolda 60 kurus yakiyorum gecenlerde bujileri yağını filtresini degistirdim araci bilgisayara baglattim asiri derecede egsoz degerleri yüksek. Baktirmadigim sey kalmadı. Son olarak aracimda rolanti sorunu var isiklarda falan ayagimi gazdan cekince stop ediyor bazen asari yukari kendi kendine cikip iniyor rolanti sorunu yakıtı etkilermi ?
|
|
![]() |
|
VLKNYKSLN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
![]() ![]() ![]() ![]() |
Stop ediyorsan nedeni ne bilmem teknik olarak ama her stop edip çalıştırdığında aracın 2 kat daha fazla yakıt harcar.
|
|
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
|
![]() |
|
volkan306 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2014 Konum: gazi osman paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan306
bunun nedeni ateşleme bobini olabilir.Aracı birkaç gün kullanmadığında düzelme oluyormu?
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rolanti ayar valfine baktır temizlettir ayar tutmazsa bujilerini kablolarını değiştirdiğini söylüyorsun ozaman bobinlerine baktır ve arkadaşın dediği her çalıştırmaya iki misli yakıt yakar solanti dengesiz çalıştığı için araç düzene girmez buda yakıtı olumsuz etkiler. rolanti ayar valfi + boğaz kelebeği + ateşleme bobinleri sırasıyla baktırın! ! ! Hava filtresi temizmi?
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
Arkadaş gereken şeyleri yazmış ama bence senin sorunun oksijen sensörü bu sensör bozulunca değerleri yanlış okur ve beyne gönderir Buda senin aracının zengin karışım ile çalışmasını sağlar başlıca düşmanı LPG dir LPG li araçlarda Bosch marka sensörler mevcut bunuda belirteyim orijinal almana gerek yoktur. geçmiş olsun
|
|
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Yalniz degilsin dostum.. :) benimkide seninkine yakin degerlerde, rolantide sikinti falan yok cok sukur ama yakit bayagi yuksek katalizorun tikali olmasi ihtimalini dusundum en son burda arkadaslarla paylastim en sonunda oncelikle arabayi ustaya gosterip bilgisayara baglatmak sonrasinda katalizoru sokturup denemek gibi biseyler yapicam firsat bulunca.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
kardeşim sizinki resmen kamyon gibi yakıt yakıyor. :))))
|
|
![]() |
|
ozzy_0703 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2014 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozzy_0703
Hayir duzelme olmuyor her zaman ayni
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozzy_0703
Evet hava filtresi temiz bu dedikleriniz yaklaşık ne kadar tutar
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozzy_0703
Insallah duzelir sizinkide :) yoksa toplu tasima araclarina donecegiz :))
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Ben bugün ustaya gittim hiç bi sıkıntı yok çok şükür :) durmak yok yakmaya devam :)) havalar soğuk olduğundan normalmiş ısınınca bakıcaz değerlere ve mümkün olduğunca sıcak motorla uzun yol yaptığımızda kontrol edicez yakıtı artık..
Düzenleyen volkanC2 - 01 Şubat 2014 Saat 23:43 |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozzy_0703
:)) Sende yoksa bizdede yoktur o zaman gelsin benzinler yansin lastikler :)
|
|
![]() |
|
oh oooohh :))
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
rolanti müşürü temizlenmesi gerekiyor gibi gözüküyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozzy_0703
:))))
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozzy_0703
Temizlendi 2 gun sonra tekrar aynisi oldu sanirim yenisiyle degismesi lazim
|
|
![]() |
|
Volkan' ım valla psikolojiktir psikolojik misali geldi bana.. tamam farkeder ama o kadar farketmez
![]() |
|
![]() |
|
onun içinde conta tarzı bi plastik madde var onu değiştirin önce bi öyle deneyin şansınızı tutmazsa malesef yenisiyle değişmek zorunda kalıcaksınız, bu hatanın sebebi (bozulmasına sebep olan) ise sportif hava filtresidir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozzy_0703
Teşekkürler pazartesi baktiracagim Allahin izniyle
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |