![]() |
|
hatunu ilana verdim :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2014 Saat 14:50 |
Eğer satılırsa 206 cc almayı planlıyorum kafayı iyice bozdum cabrio arabayla :D yok satılmazsa biraz bekleyip 307 cc alıcam gelecek kışa doğru bakalım 2 kişi aradı şimdilik :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-kazasiz-boyasiz-sunrooflu-ihtiyactan-150912621/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true
|
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler :) araçtan çok ama çok memnunum sanırım kaşınıyorum ama abiler cc'ler feci tatlı gelmeye başladı gözüme :D bi de onun sefasını eziyetini çekelim istiyorum :)
|
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Bende 106'mı çok seviyodum 4 kapıydı falan ama aklıma bir düştü C2, tek kapı falan dinlemedim allah kısmet etti değiştirdim :) inşallah Allah seninde gönlüne göre verir :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
Aynen aynen inşallah aynısı banada olur çok aradım şimdi ki arabamı yaklaşık 6 ay aradım diyebilirim ve hani masrafta yaptım lastik bakım muayene falan ama cc düştü ya bi kere aklıma :D bakalım dediğin gibi hayırlısı olur inşallah hakkımızda :))
|
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
cc güzel secim, hakkında hayırlısı. alıcagın zaman aklına takılanları cevaplarım yardımcı olurum elimden geldigince.
![]() ![]() |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
ha bu arada dersen benim arabamda lpg var bi skıntı yok fln, ben o anlamda demek istemedim. lpg tabiki tasarruf icin takılır benim demek istedigim cc kupon arabadır. km dusuk olur, cok sahip degistirmis cok yorulmus arac alma anlamında demek istedim. yanlıs anlama olmasın diye bu notu ekledim ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
şöyle bi durum var iki araba var kardeşimle bende ve ikiside her gün çalışıyor ben cc'yi günlük kullanımda da kullanmayı planlıyordum aslında :D tabi öncelik kazasız değişensiz temiz olması araştırıyorum bi yandan bi yandan da işte satılmasını bekliyorum hoş satılmazsa arabam binerim sonuçta şimdi ki arabamıda çok aradım zar zor buldum :)
(bu arada km düşük lpg'siz alsam dahi ben mecburi lpg taktırıcam :/ mecburi her gün kullanılıcak çünkü araba :D) hepinize ayrı teşekkürler :)
|
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
|
uzun seneler kullanmayacaksan eger bi kac yazlık bir heves ise lpg km bunlara takılma, tavan acılsın kapansın yeter. uzun vade yıllarca bende kalıcak diye dusunuyorsan ilk mesajım gecerli, ara temizini bul
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
uzun vade şöyle olucak gibi 2-3 sene binerim en azından bu yüzden temiz olmalı uzun vadeli binmesem bile takıntılı bir insanım ben arabam temiz olucak illa :D aklımda söylediklerin kafama takılan ne olursa sorucam teşekkürler :)
|
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
|
tamam ne zaman istersen cekinme sor, hayırlısı olsun. ilk etapta hayırlı satıslar umarım aklındaki rakama verirsin elindekini, sonrarı guzel bir cc buluruz sana ![]() |
|
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
hayırlı satışlar ama piyasada bu ara ölücüler geziyor dikkat et benimkine bugün 23900 verdiler inadımdan vermedim
![]() |
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
Ben aldim jant muayene bakim derken 18e denk geldi bana 18den asagi vermeyi planlamiyorum ya :D cok gibi geliyo ama piyasaya gore normal geliyo bana :) hayirlisi ya bakalim :)
|
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
teşekkürler abicim :)
|
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
|
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
teşekkürler
|
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
Bir de bu ölücüler var 14 milyarım var nakit geliyim mi diye mesaj atmış adam :D he gel dedim ciddi misin diyo :D ahahahah :D sabah sabah süpriz yumurtadan çıkmış sanki :D
|
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
|
Hacı sen de 4000 liranın lafını mı yapıyosun verseydin hayrını görseydi adam :))
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
:D yok olur mu gel desem hadi diye adam bi kaç lira daha düşürmeye çalışıcak :D abi hiç abartmıyorum adamlar ölü yiyici :D nasıl beceriyolar bilmiyorum ben öyle olamadım bi başka aracın sahibiyle konuşurken bile pazarlık yaparken utanıyorum bunlarda ki kafadan istiyorum cidden :D
|
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |