|
Ford Focus'u 106 ile takas yapmak. |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |||||
dRhkn
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2014 Saat 16:15 |
||||
Arkadaşlar hiç bir problemi olmayan 2005 model sadece tamponları boyalı olan değişensiz, 110.000kmde, sorunsuz atiker lpgli, içi dışı tertemiz olan sadece ufak tefek şerefsizlerin yapmış olduğu çizikleri olan Ford Focus'umu satıp 106 quik almayı düşünüyorum. Çok mu fantezi dünyasında yaşıyorum, yanlış mı yapıyorum. Bunu düşünüp duruyorum. 23 yaşındayım öğrenciyim daha 4 yıl okuyacağım. Tıp fakültesindeyim. Bir gün 106 sahibi olmalıyım bunu çok istiyorum.
Aracımın konusu:
Düzenleyen dRhkn - 08 Ocak 2014 Saat 16:51 |
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Kardesim gercekten temiz bir 106 alırsan hayal dünyası degil, alabilirsin. 106 dedigin arac efsanedir sonuc olarak ve ögrenci ortamında altındaki aractan daha cok dikkat cekecektir. Temiz bir 106 alırsan hem cebine biraz para da kalmıs olur, aracını kendince güclendirirsin.
|
|||||
dRhkn
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
aynen, ama bir araba alıp yolda kalmak istemiyorum sadece
|
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Temiz olursa neden kalasın kardesim. Düsük kilometreli olacak bir de bayandan falan olsa iyi olur. Gencten alınınca genelde hem redline kullanılmıs oluyor. :)
|
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
iyi baktırıp güzel bir 106 alınabilir ancak focus ile aynı olmayacagını kesinlikle unutma :)
|
|||||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||||
kivanc
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Benim fikrim içinden geldiği gibi davran. Uyum sağlayamazsan 106 ya satar tekrar focus alırsın. O kadar zor değil geri dönmek. keyfine bak fazla düşünme derim .)
|
|||||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|||||
impact
BÖLGE TEMSİLCİSİ İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
+1 kesinlikle katılıyorum. ama 106 da ne bileyim benimde içimde kalan bir araba. istiyorsan al bence. o değil en sonunda bana arabayı sattırıp 106 aldırcanız.
|
|||||
dRhkn
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
benim gibi düşünen çok insan var forumda buna eminim zaten ben de
|
|||||
dRhkn
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
hiç alamasam 106. mezun olup doktor oldugumda kesinlikle bi 106 projesi ile karşınıza çıkıcam
|
|||||
kivanc
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Ben 7 yıl 206 ya bindim 6 aydırda 308 kullanıyorum. Ama bi gün 106 elimden geçecek inş :)
|
|||||
|
|||||
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
106 CANDIR GERİSİ HEYECANDIRR... FOCUSTAN SONRA QUIKE SENİ AÇMAZ HABERİN OLSUN .. SONRA HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMA NİHAYETİNDE 1.4 YA GTI BAK YADA XS DERİM SANA ... İLK ÖNCE NE İSTEDİĞİNİ DÜŞÜN DONANIM MI ( QUIKE GTI İLE AYNI DONANIMA VE MAKYAJLI TAMPONLARA SAHİP ) GÜÇMÜ ( GTI VE XS AYNI CC 1.6 ) HAA DERSEN BANA HIZ ÖNEMLİ DEĞİL SAĞDAN GİDERİM TIN TIM ŞEKİL YAPARIM TABİKİ QUIKE.. AMA YOK BANA KAFA TUTANLARI EZERİM ( HONDACILAR ) GTI BÜTÇEN YOKSADA XS .. SEN BENİM ARABAYI BİLİYORSUN YAKINDAN GÖRDÜN Kİ ONDAN SONRA NELER NELER YAPTIM ÇOKTA MEMNUNUM CADDEYE ÇIKTIM MI AFFETMEM... BENDE Kİ KAZASIZ DEĞİŞENSİZ SIFIR BOYA BÖYLESİNİ BULDUN MU SAKIN KAÇIRMA ... |
|||||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|||||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
problemi yoksa mantıksız konfor farkı sınıf farkı vs. hiç boşuna kafanı bulandırma focus'la devam.
|
|||||
dRhkn
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
hiç bir problemi yok. zaten biraz böyle düşünmesem 40 kere değiştirirdim şimdiye kadar. ama aklım kalıyor yine de.
içime ne sinecek olan 1.4 quiksilver senin arabanı da biliyorum maşallah taş gibi
|
|||||
dRhkn
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
şekli çok hoşuma gidiyor, koltukları, yere yakınlığı..
|
|||||
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
BAKARAK OLURUZ İSTERSEN ... OKTAY 306 SATTI ODA 106 ALDI SÖYLERİM BULURLAR TEMİZ BİŞEY.. |
|||||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|||||
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
mezun olduktan sonra iş hayatı eş coluk cocuk derken bir daha 106 hayalini gerceklestiremiyebilirsin, varsa hevesin, ara bul temiz bi tane bin derim
|
|||||
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Bu açıklama banada iyi geldi bende gti almam quik diyodum iyi oldu alırsam xs alırım gti görünümlü hale getiririm en kötü :)) |
|||||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||||
kivanc
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
ee hani bana cevap :)
|
|||||
|
|||||
dRhkn
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
ben 1 yıl 206'ya bindim hayattan sogudum ama sorun arabadaydı asla peugeotlar işte böyle demedim şimdi peder bize arabayı aldı verdi 206dan sattım. ben onu ikna nasıl ederim 106 konusunda biraz oraya takılıyorum. cok sevgılı babama gore bu arabalar hurdaymıs sadece işte anlatamıyosun bu 106 aşkını henüz öğrenciyim babama baglıyım malesef bu konularda şimdi satıp 106 alırım almasına da ogrenırse sıkıntı olur yoksa hiç düşünmem.
|
|||||
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |